reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Martini post:398198 pisze:
Hej! Dołączam do starających się. Pierwszy raz jestem na tego typu forum więc nawet nie wiem od czego zacząć..:-)mam juz 6,5 letnia córkę i teraz był pierwszy cykl starań o rodzeństwo :-) @ powinna przyjść dzisiaj. Narazie nie ma.. Myślałam że na kilka dni przed będzie już coś wiadomo ale nawet wczorajszy test 10ml nic nie pokazał :-( więc obiecałam sobie że nie będę nic robić w tym tygodniu tylko czekać jeszcze chociaż do czwartku jeśli @ nie przyjdzie.. Pozdrawiam :-)
Witaj, i oby nie przyszła !
Trzymam &&& :)

reklama
Hej! Dołączam do starających się. Pierwszy raz jestem na tego typu forum więc nawet nie wiem od czego zacząć..:-)mam juz 6,5 letnia córkę i teraz był pierwszy cykl starań o rodzeństwo :-) @ powinna przyjść dzisiaj. Narazie nie ma.. Myślałam że na kilka dni przed będzie już coś wiadomo ale nawet wczorajszy test 10ml nic nie pokazał :-( więc obiecałam sobie że nie będę nic robić w tym tygodniu tylko czekać jeszcze chociaż do czwartku jeśli @ nie przyjdzie.. Pozdrawiam :-)
Czesc :) nie martw sie, jak nie ma @ to jest nadzieja. Mi w 32dc (dniu cyklu) test wyszedł negatywny. Kolejny robiłam dopiero w 38dc i juz nie pozostawial wątpliwości. Bez starań.. Wlasciwie to czekałam na @ i sie nie doczekalam do dzis. ;)
Dobrze, ze tutaj trafiłaś. Wspolne testowanie jest mega emocjonujące, a dziewczyny w tym wątku - super. Ze mnie żadna "staraczka", ale trafiłam tu kilka miesięcy wczesniej i kiedy sie dowiedziałam, ze bedzie dzidzia, musiałam do nich wrócić ^^
Trzymam kciuki, zeby @ nie przyszła :) koniec tego tygodnia to bedzie jeden wielki test dla wielu z Was :).

Miłego dnia Kobietki !
Przypomnijcie sie czy któraś testuje wczesniej niz w piątek ? Zeby wysłać troche ciążowych fluidkow! ;)
Ja sie martwiłam, ze musze wstac o 5, a od 4 nie spie.. Pomijając, ze budzilam sie kilka razy juz wczesniej.. A miałam spac jak zabita !

Ja też nie skorzystałam zbytnio ze snu ;)
Delli dziwny ten twój ostatni cykl. To kiedy mogłaś mieć owu? Jaki masz dzień tyg z usg?
No właśnie nie wiem.. Byłam w 39dc u lekarza i nic nie było widac poza "ewentualnie tutaj cos sie dzieje" - ale za mało, zeby mi potwierdzili ciąże. Wczesniej tylko mi mowila (dr), ze jestem bo wskazują na to piersi i zasinienie pochwy. Macica bardzo grubo wyscielona i to tyle.. Mam czekac do "po 10" i tylko tyle.. Żadnych porad czy wskazówek ;]
Dzis jest 43dc nic wiecej nie wiem choć bym chciała.. Ktos wie, czy mozna isc badać bete po południu ? Do 15 pracuje w tym tygodniu..

reklama
38dc bolą mnie piersi co jakiś czas coś tam mnie zaboli w podbrzuszu, mam zakaz seksu do wizyty i lekko brązowe uprawy. Pewnie zakażenie już na samym początku ech no i przyjmuje luteine dowcipnie, nie wiem jak to się ma do tych uplawuw ale nie mam jak iść szybciej do lekarza :/ do wizyty strasznie będzie mi się dluzyc...

Do góry