reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Martini post:398198 pisze:
Hej! Dołączam do starających się. Pierwszy raz jestem na tego typu forum więc nawet nie wiem od czego zacząć..:-)mam juz 6,5 letnia córkę i teraz był pierwszy cykl starań o rodzeństwo :-) @ powinna przyjść dzisiaj. Narazie nie ma.. Myślałam że na kilka dni przed będzie już coś wiadomo ale nawet wczorajszy test 10ml nic nie pokazał :-( więc obiecałam sobie że nie będę nic robić w tym tygodniu tylko czekać jeszcze chociaż do czwartku jeśli @ nie przyjdzie.. Pozdrawiam :-)
Witaj, i oby nie przyszła !
Trzymam &&& :)

reklama
Hej! Dołączam do starających się. Pierwszy raz jestem na tego typu forum więc nawet nie wiem od czego zacząć..:-)mam juz 6,5 letnia córkę i teraz był pierwszy cykl starań o rodzeństwo :-) @ powinna przyjść dzisiaj. Narazie nie ma.. Myślałam że na kilka dni przed będzie już coś wiadomo ale nawet wczorajszy test 10ml nic nie pokazał :-( więc obiecałam sobie że nie będę nic robić w tym tygodniu tylko czekać jeszcze chociaż do czwartku jeśli @ nie przyjdzie.. Pozdrawiam :-)
Czesc :) nie martw sie, jak nie ma @ to jest nadzieja. Mi w 32dc (dniu cyklu) test wyszedł negatywny. Kolejny robiłam dopiero w 38dc i juz nie pozostawial wątpliwości. Bez starań.. Wlasciwie to czekałam na @ i sie nie doczekalam do dzis. ;)
Dobrze, ze tutaj trafiłaś. Wspolne testowanie jest mega emocjonujące, a dziewczyny w tym wątku - super. Ze mnie żadna "staraczka", ale trafiłam tu kilka miesięcy wczesniej i kiedy sie dowiedziałam, ze bedzie dzidzia, musiałam do nich wrócić ^^
Trzymam kciuki, zeby @ nie przyszła :) koniec tego tygodnia to bedzie jeden wielki test dla wielu z Was :).

Miłego dnia Kobietki !
Przypomnijcie sie czy któraś testuje wczesniej niz w piątek ? Zeby wysłać troche ciążowych fluidkow! ;)
Ja sie martwiłam, ze musze wstac o 5, a od 4 nie spie.. Pomijając, ze budzilam sie kilka razy juz wczesniej.. A miałam spac jak zabita !

Ja też nie skorzystałam zbytnio ze snu ;)
Delli dziwny ten twój ostatni cykl. To kiedy mogłaś mieć owu? Jaki masz dzień tyg z usg?
No właśnie nie wiem.. Byłam w 39dc u lekarza i nic nie było widac poza "ewentualnie tutaj cos sie dzieje" - ale za mało, zeby mi potwierdzili ciąże. Wczesniej tylko mi mowila (dr), ze jestem bo wskazują na to piersi i zasinienie pochwy. Macica bardzo grubo wyscielona i to tyle.. Mam czekac do "po 10" i tylko tyle.. Żadnych porad czy wskazówek ;]
Dzis jest 43dc nic wiecej nie wiem choć bym chciała.. Ktos wie, czy mozna isc badać bete po południu ? Do 15 pracuje w tym tygodniu..

reklama
38dc bolą mnie piersi co jakiś czas coś tam mnie zaboli w podbrzuszu, mam zakaz seksu do wizyty i lekko brązowe uprawy. Pewnie zakażenie już na samym początku ech no i przyjmuje luteine dowcipnie, nie wiem jak to się ma do tych uplawuw ale nie mam jak iść szybciej do lekarza :/ do wizyty strasznie będzie mi się dluzyc...

Do góry