reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A najlepsze że możemy się z tym wszystkim co przechodzimy podzielić nawzajem.
Nie wiem czy wam pisałam chyba nie, mój mąż nie chce drugiego dziecka jedno go przerosło. On myślał że dziecko to nie będzie za dużo czasu wymagało a tu zonk.
Nie mniej jednak współpracuje ze mną w produkcji drugiego i przynajmniej tyle.

Izabela a jak Ty się czujesz ? Krwawienie minęło ? Jakieś objawy ?
Mam nadzieję, że już tylko lepiej ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie cały czas to samo. Cały czas leci a nawet dzisiaj sporo. To już 8 dni. Już mam dość. Trochę brzuch pobolał,zrobiłam znów dzisiaj test ciazowy i już kreski nie ma,może jeszcze jakiś cień delikatny. Martwi mnie ze tym razem tak długo leci i ciągle czerwona krew a chwilami to jakby bordowa była. W środę wizyta u mojego lekarza.

U mnie cały czas to samo. Cały czas leci a nawet dzisiaj sporo. To już 8 dni. Już mam dość. Trochę brzuch pobolał,zrobiłam znów dzisiaj test ciazowy i już kreski nie ma,może jeszcze jakiś cień delikatny. Martwi mnie ze tym razem tak długo leci i ciągle czerwona krew a chwilami to jakby bordowa była. W środę wizyta u mojego lekarza.
Trzymaj się ciepło.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Izunia trzymaj się jakoś, trudne chwile przeżywasz. Przytulam mocno

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No trudne chwile. Ale jakoś przeżyć je trzeba. Ciężko mi z tym że to już 3 raz. I pomimo brania progesteronu nastąpiła powtórka. Już się zastanawiam czy swoich marzeń i chęci na kolejne dziecko nie porzucić. Bo to człowieka psychicznie wykańcza.

No trudne chwile. Ale jakoś przeżyć je trzeba. Ciężko mi z tym że to już 3 raz. I pomimo brania progesteronu nastąpiła powtórka. Już się zastanawiam czy swoich marzeń i chęci na kolejne dziecko nie porzucić. Bo to człowieka psychicznie wykańcza.

Iza wiem ze jest cieżko. Ale pociesz sie tym Żr starasz sie o kolejne dziecko. Niektóre z nas nie maja nawet szansy aby starać sie o kolejne bo nawet tego jednego nie maja... ale nie wolno sie poddawać. Trzeba walczyć o marzenia. Nikt nie obiecywał ze bedzie łatwo :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Próbowałaś znaleźć przyczynę poronien?

reklama
Do góry