reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc dziewczyny ! U mnie kolejna noc ze snami typu "dwie kreseczki na teście ciążowym " - jak mi sie juz uda zasnąć to takie sny drugi dzień z rzędu ... jeszcze 4 dni do @@ zobaczymy co to wyjdzie ... a teraz lecę do pracy a Wam kochane miłego dnia ![emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja badalam bete popołudniu, jaknajbardziej można. Też mam wizytę dopiero 11.10 a na razie beta to jedyne co u nas pewne więc biegnij kochana ;)
Dzień dobry wszystkim.
Życzy żeby ta wizyta 11.10 była udana to moja data ślubu i twierdzę że to szczesliwa data wiec zaciskamy kciuki &&&&

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Majka jaka bierzesz luteina i w jakich dawkach?

Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie cały czas to samo. Cały czas leci a nawet dzisiaj sporo. To już 8 dni. Już mam dość. Trochę brzuch pobolał,zrobiłam znów dzisiaj test ciazowy i już kreski nie ma,może jeszcze jakiś cień delikatny. Martwi mnie ze tym razem tak długo leci i ciągle czerwona krew a chwilami to jakby bordowa była. W środę wizyta u mojego lekarza.
Przykro mi ze musisz przeżywać takie chwile :( nawet sobie nie wyobrażam jakie to musi byc trudne :( ale my kobiety jestesmy silne wiec trzymaj sie i tulam mocno :* bedzie w koncu dobrze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nasze motto , póki nie ma @ jest nadzieja :* rowniez kciuki !![emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry