reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W następnym cyklu musi się udać!
Choć wiecie, jakoś trudno pocieszać nawet, kiedy się ma świadomość, że za parę - paręnaście dni będę czuła to samo...
Jakoś dziś mam chandrę i nie potrafię myśleć pozytywnie. może to ta pogoda...
Ja tez mam depresję i wszystko do dupy i żadnego światełka....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam depresję i wszystko do dupy i żadnego światełka....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
No coś ty, kurcze. Musisz wierzyć. Wiem, że pewnie pisałaś ale jak długo się starasz? Ja na pierwszą ciążę ponad 4.5 roku. I wzięła mnie z zaskoczenia. Tobie też się uda.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Dobry wieczór!
Mamuniol chłopiec Tomasz , dziewczynka Kornelia :) oby się udało. Jutro ostatni raz zadzwoni alarm w telefonie z przypomnieniem o tabletce

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Oj to będzie się działo[emoji2] Tomasz u nas też był jako pierwszy typ dla chłopca. Potem preferencje nam się zmieniły[emoji16]

u mnie typy nigdy się nie sprawdzają... ale teraz, jeśli się uda to chłopiec będzie Piotr a dziewczynka Antonina. Tosia. Zawsze mi się bardzo podobało. Dla chłopca chciałabym Beniamin ale na to mój mąż chyba nie pójdzie... Zresztą u mnie dzieci jakoś same sobie imiona wybierają... rodzą się w dni szczególne, lub rodzą się z cechą kogoś z bliskiej rodzin y i dziedziczą imiona... jakoś tak. I wszystkie urodzone w niedzielę.
Całe szczęście że je mam, bo gdybym tak długo czekała na pierwsze to bym chyba zwariowała. ale to dlatego, że czas mnie goni. za kilka miesięcy skończę 40. alarm już się włączył...
Chandra, ból głowy przez cały dzień...
Może jutro będzie lepiej?
W takie dni brakuje mi mojego kota - zawsze był najlepszym antydepresantem. Ogromny czarny, mruczący kot na kolanach i kubek gorącej herbaty. Ale niestety - starość dopadła nawet jego. Oj jakaś sentymentalna się dziś zrobiłam. a tu trzeba kieckę zadrzeć i dom wysprzątać, bo ostatnie 2 tygodnie dużo pracowałam i wszystko zarosło...
Mam jakieś takie dziwne podejście - jak mam chandrę, źle się czuję albo coś w ten deseń, to wydaje mi się, że jak się wezmę za robotę to mi przejdzie... Czyli jutro generalka w domu :yes:

Miałam ostatnio z moim m dyskusje o imionach. .. powiedzcie mi czy uważacie imię Jagoda za przesadę? Mój m. mówi że nie nazwę córki jak runo lesne[emoji23]
Z chłopcem jeszcze trudniej...
Macie jakieś swoje typy?
Wiem, że to dopiero etap starań, ale może któraś już podjęła decyzję na przyszłość[emoji1]

Dla dziewczynki Faustyna a dla chłopca Franciszek Marek

magoo tez mam nie raz takie dni i uciekam wlasnie w prace przed tym nie lubie miec takiej handry :-)
Martyska30 wspolczuje strat ale musisz wierzyc ze nastepny raz bedzie udany zycze ci tego z calego serca kochana .

Tak wogole to dzień dobry chociaż wcale nie jest dobry jak u mnie leje zimno wietrznie po prostu beznadziejnie .... Powiedzie mi dziewczyny bo dostalam ta @ wczoraj i dziś jakby juz się kończyła a myslalam ze raczej się nasilił czy to normalne??? Jak było u was?

Tak wogole to dzień dobry chociaż wcale nie jest dobry jak u mnie leje zimno wietrznie po prostu beznadziejnie .... Powiedzie mi dziewczyny bo dostalam ta @ wczoraj i dziś jakby juz się kończyła a myslalam ze raczej się nasilił czy to normalne??? Jak było u was?

U mnie 2 dni się rozkręcała, ale jak się rozkręciła to nie nadążałam ze zmianą podpasek i trwała ok. 11 dni (a nie 6-7 jak zwykle).

reklama
Cześć dziewczyny. My od rana zabawa w cistolinie- moja ulubiona. Później cały dom do sprzątania[emoji26] no ale kreatywna więc w każdą sobotę bawimy się w różne produkcje[emoji2]

Do góry