reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Nie wiem za bardzo jakiej wartości się spodziewać i dopiero przyrost coś więcej powie ... No ale mam nadzieję że ta wartość będzie taka że to nie zastrzyk . Wydaje mi się że 11 dni po zastrzyku to jak coś to by było chyba niesko ? Koło 10 max ? 🤔

Mi ciężko odpowiedzieć, bo ja za każdym razem jak stosowałam ovi to miałam 7-8 dni po zastrzyku totalnie biało na teście

reklama
Za samą betę ? Ja tyle place za betę z prożkiem 😅
nie no haha za betę z progiem 😅 ale dużo ,bo ja w takim innym Łabie płacie koło 50 za betę i proga , tylko że tam jest dużo ludzi i trzeba jechać na otwarcie o 7 i już stać w kolejce albo później koło 9-10 przed zamknięciem 😅

Mi ciężko odpowiedzieć, bo ja za każdym razem jak stosowałam ovi to miałam 7-8 dni po zastrzyku totalnie biało na teście
no właśnie u mnie ostatnio po 10 dniach był cień cienia , 11 dni to już z lupą coś było widać i to jak ktoś chce zobaczyć 😅 wiem że teraz to raczej nie zatrzyk bo 9 dni po zastrzyku już był cień cienia z lupa a od wczoraj jest coraz ciemniejsza,ale wiadomo jak to jest jakieś obawy są 😔 nie pozostaje mi nic tylko czekać . Zazwyczaj wyniki są 16-18 , chciałam zapłacić za szybsze ale powiedziała że nie ma możliwości 😔

Nie wiem za bardzo jakiej wartości się spodziewać i dopiero przyrost coś więcej powie ... No ale mam nadzieję że ta wartość będzie taka że to nie zastrzyk . Wydaje mi się że 11 dni po zastrzyku to jak coś to by było chyba niesko ? Koło 10 max ? 🤔
Mnie się wydaje że tyle po zastrzyku to beta chyba max 5 powinna wynosić. Zobaczymy jaka będzie Twoja ✊

reklama
W Warszawie w szpitalu Medicover badają na miejscu i wynik jest w 2h :p
nie opłaca mi się bo mam tam 3 h drogi haha 😅 Medicover mam w Katowicach ale znowu tam wiecznie korki rano więc nie opłaca się jechać 😅 ale w tym moim tanim labie robią wyniki na cito, bo kiedyś jak byłam to babka sama zapytała czy chce szybciej bo widzi że się denerwuje i zrobiła mi po około 2-2,5 h ☺️

Do góry