reklama
klaudia16
Fanka BB :)
ja tak obstawiam że koło 20-30 tak mi się wydaje . Byle później przyrost był okej , żeby to znowu nie był biochem jak ostatnie 2 razyMnie się wydaje że tyle po zastrzyku to beta chyba max 5 powinna wynosić. Zobaczymy jaka będzie Twoja
Karolinak89
A jak bd cionsz to co z antybiotykiem? Będziesz konsultować z lekarzem co w takiej sytuacji?ja tak obstawiam że koło 20-30 tak mi się wydaje . Byle później przyrost był okej , żeby to znowu nie był biochem jak ostatnie 2 razy
klaudia16
tak tak , ona mi kazała brać antybiotyk od 1 DC , jeżeli nie będzie 1 DC to mam się z nią skontaktować i da nowa receptę . Tylko poprostu nie chce jeszcze teraz bo wszystko się może wydarzyć ,wolę jeszcze poczekać narazie biorę probiotyki doustne i dopochwowe i generalnie to nie czuje żeby mi cokolwiek dolegało z jakaś infekcjaA jak bd cionsz to co z antybiotykiem? Będziesz konsultować z lekarzem co w takiej sytuacji?
Karolinak89
Coś tam ewidentnie przebija ale jak dziś jest termin miesiączki to powinna być ciemniejsza chyba że owu się przesunęłaNo i dziewczyny nic z tego. A szkoda :/
Może w kolejnym cyklu się uda
Ale to betka i prozek. Mimo wszyszki drogo bo podnieśli ceny gamonie. Jak już będę wiedzieć że jest ok przyrost i jest gdzie trzeba to już będę chodzić ze skierowaniem nie będę tyle płacić bez jajo matko to już jest wgl szaleni
To pewnie tylko kreska testowa. A właśnie jak mówisz w dniu okresu powinna być bardziej widoczna. Poczekam jeszcze kilka dni jak nie dostanę miesiączki zrobię test.Coś tam ewidentnie przebija ale jak dziś jest termin miesiączki to powinna być ciemniejsza chyba że owu się przesunęła
Dorka66
Aktywna w BB
reklama
Ulala, no witamyMiałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem
Dziś po becie w labie test kupiony i zrobiony