reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To chyba dobrze :) bo ja miałam ciemniejszy jak była owulacja dlatego myślałam że ma być taki ciemny.
W myśl teorii że te testy owu pokazują wczesną ciążę to by tłumaczyło ból piersi. Mdłości nie liczę bo one mogą być po moich lekach.

reklama
Robiony teraz po szklanicy herby kwadrans wcześniej .... 8 dpo
1475350855784.jpg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475350855784.jpg
    1475350855784.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 166
Witam się z wami dziewczyny p dwóch dniach nieobecności ale u mnie zamieszania trochę było. Mała przeziebiona, ja kicham i goście. Widzę że podjelysce temat który z moim W wczoraj poruszyła. Tez będę testowała paskami owu do terminu @ żeby to sprawdzić.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Widze przebarwienie jak u mnie ;-) zobaczymy Emsi jutro o normalnej porze co to wyjdzie .. czy w ogole cos

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noooo lipa....i teraz nie jestem pewna czy to był dobry pomysł....no chyba, że zacznie ciemniec [emoji12] a jak nie .... to niegdy więcej takiego eksperymentu.
Niepotrzebnie odbiera nadzieje i jeszcze bardziej w głowie miesza [emoji13]

reklama
Noooo lipa....i teraz nie jestem pewna czy to był dobry pomysł....no chyba, że zacznie ciemniec [emoji12] a jak nie .... to niegdy więcej takiego eksperymentu.
Niepotrzebnie odbiera nadzieje i jeszcze bardziej w głowie miesza [emoji13]

Zgadzam sie ! Nadzieje sobie jakaś robimy a za tydzień bedzie lipa (przynajmniej u mnie) i znowu bedzie bolec ... tylko sobie myśle ze w poprzednim cyklu po owu testy u mnie były biel wizira .. ale z drugiej strony moze to juz Psycha... [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry