reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fabimama, Bertha tule Was ;*
laski my juz po wiekszych zakupach, lopatka na jutro upieczona, wloski umyte, zaraz idziemy sie kapac i do lozka, bo jutro do pracy
dzwonilam do domu, mama byla u Niuniulki i mowila, ze grzeczna byla i akurat jadla z cyca :-) :)

.Bertha przykro mi bardzo kochana i juz mocno zaciskam kciuki za kolejny cykl
dobranockitek1.jpg

Załączniki

• dobranockitek1.jpg
    dobranockitek1.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 488
Olcia Gratuluję!!! dopiero doczytałam.
Mój synek też miał się urodzić 22.11 ale zdecydował się przyjść na świat 2 dni wcześniej. W pewną słoneczną niedzielę. listopad jest dobry - szybki poród, łatwy i niemal bezbolesny. Po lecie organizm jest silny, dzieciątko też i wszystko przynajmniej u mnie poszło jak z płatka. Modliłam się tylko, żeby się nie urodził 1 listopada bo by biedak do końca życia spokojnie urodzin nie obchodził:rofl2:

W następnym cyklu musi się udać!
Choć wiecie, jakoś trudno pocieszać nawet, kiedy się ma świadomość, że za parę - paręnaście dni będę czuła to samo...
Jakoś dziś mam chandrę i nie potrafię myśleć pozytywnie. może to ta pogoda...

W następnym cyklu musi się udać!
Choć wiecie, jakoś trudno pocieszać nawet, kiedy się ma świadomość, że za parę - paręnaście dni będę czuła to samo...
Jakoś dziś mam chandrę i nie potrafię myśleć pozytywnie. może to ta pogoda...
Głowa do góry, ja też czekam i liczę, że wredota nie przyjdzie. No kiedyś musi się udać[emoji9] [emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Miałam ostatnio z moim m dyskusje o imionach. .. powiedzcie mi czy uważacie imię Jagoda za przesadę? Mój m. mówi że nie nazwę córki jak runo lesne[emoji23]
Z chłopcem jeszcze trudniej...
Macie jakieś swoje typy?
Wiem, że to dopiero etap starań, ale może któraś już podjęła decyzję na przyszłość[emoji1]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Do góry