Mamuniol
Fanka BB :)
Ściskam Cię mocno. Kochana następnym razem się uda.I zaczęłam plamic
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ściskam Cię mocno. Kochana następnym razem się uda.I zaczęłam plamic
Cześć Ania. Wszytko jak u mnie[emoji2] też mam samych chłopów w domku. Trzymam kciuki i powodzenia w staraniach[emoji106]Witajcie dziewczyny !
Jako starająca się po raz trzeci zapisuje się do staraczek 2017 :-)
aktualnie kończę wstrętną @ i pełną parą działamy marzy się nam córeczka (mamy już dwóch chłopców), ale pokochamy każde maleństwo które zamieszka w moim brzuszku ;-) marzy mi się styczeń 2017, bo wtedy byłby termin zbliżony do urodzin męża :-) pozdrawiamy serdecznie-Ania i 3 facetów
Witaj Ania zapraszamy i zostan z nami
Fabimama szkoda ze jednak wystąpili plamienie ale juz,niedlugo znow będziesz się mogla starac mamy @ prawie w tym,samym czasie to razem będzie nam rezniej podczas staran :-)
-lux ja do teraz jeszcze,lapie sie za brzuch ostatnio dużo tez myslalam wlasnie konczylabym juz 15-tydz ale nie chce się tym dobijać wole myslec o tym co będzie dalej czasu juz nie cofne niestety
Był maj był czerwiec a juz myślę o kwietniu hehe dostalam @ dziśRenata, dostałaś @? To my też idziemy równo. A cykl masz zazwyczaj ile dni?
I planujesz starania maj/ czerwiec?