reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

nimitii dlatego ja tylko podczytuje i nie odpisuje :) bo naprawde ciezko zapamietac kto co pisał kilka stron wcześniej i zeby jakiejs głupoty nie chlapnac ;) milego dnia dziewczynki

reklama
Gratulacje Delli! :)
Czyli ile dni po spodziewanej @ dopiero pozytywny wyszedl?? Betę juz robilas? :)

Przy 1000 to chyba dopiero jest szansa na pęcherzyk :) ale czasem sie pojawia.
Dziekuje :) test wyszedł pozytywny w 38dc - wczesniej robiłam tylko jeden, ok 31dc (negatywny)
Nie robiłam bety i przyznam, ze nawet nie wiem ile jednostek powinno byc w 6 tygodniu.. Zobaczymy co lekarz powie :)

Dziekuje wszystkim za gratulacje :)
Zachowałam test na pamiątkę. Ale przeczytałam wczoraj, ze po 2 dniach komus zniknęła druga kreska wiec dzis na wszelki wielki zrobiłam zdjecie ^^

Dziekuje :) test wyszedł pozytywny w 38dc - wczesniej robiłam tylko jeden, ok 31dc (negatywny)
Nie robiłam bety i przyznam, ze nawet nie wiem ile jednostek powinno byc w 6 tygodniu.. Zobaczymy co lekarz powie :)

Dziekuje wszystkim za gratulacje :)
Zachowałam test na pamiątkę. Ale przeczytałam wczoraj, ze po 2 dniach komus zniknęła druga kreska wiec dzis na wszelki wielki zrobiłam zdjecie ^^
Wartosci bedziesz miala podane z laboratorium ile powinno byc ;) pokaz zdjecie, nacieszymt oczka :D

Coś takie właśnie mialam podejrzenia że to mogła nie być @ bo mówiłaś ze dwa dni tylko, a dwukrotny przyrost bety w dwa też wydawał mi się ok
Nie masz alabu w okolicy żeby bete trzasnac?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w de. Tu nie da się bety zrobić. Dzisiaj już nie dam rady ale postaram się jutro rano do jakieś lekarza podejść. No dużo nie przyrosło bo z 14 na 25. Już mam obawy że to może pozamaciczna. Cała się trzęse.

reklama
Jezu poszlam stąd na godzinke i tyle info :D a wiec odpisze na to co udalo mi sie zapamietac:D
Spark ; godzinke temu wstal i teraz szamoe rogala , odwrocilam zwrok na 5 min i jest caly brudny z czekolady bo byl to 7days :o :D a jaaaki zadowolony :D
To ktos inny napisal ze testuje 7.10:D ja mam termin @ na 1.10 tj sobota :D takze testuje jutro lub w sobote :D
Omg Iza a ja czytalam ze niewielki % kobiet ma taka meega skąpą miesiaczke i czesto wlasnie mylą z normalna[emoji14]a kreska kurde mega wyrazna[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry