reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

nimitii dlatego ja tylko podczytuje i nie odpisuje :) bo naprawde ciezko zapamietac kto co pisał kilka stron wcześniej i zeby jakiejs głupoty nie chlapnac ;) milego dnia dziewczynki

reklama
Gratulacje Delli! :)
Czyli ile dni po spodziewanej @ dopiero pozytywny wyszedl?? Betę juz robilas? :)

Przy 1000 to chyba dopiero jest szansa na pęcherzyk :) ale czasem sie pojawia.
Dziekuje :) test wyszedł pozytywny w 38dc - wczesniej robiłam tylko jeden, ok 31dc (negatywny)
Nie robiłam bety i przyznam, ze nawet nie wiem ile jednostek powinno byc w 6 tygodniu.. Zobaczymy co lekarz powie :)

Dziekuje wszystkim za gratulacje :)
Zachowałam test na pamiątkę. Ale przeczytałam wczoraj, ze po 2 dniach komus zniknęła druga kreska wiec dzis na wszelki wielki zrobiłam zdjecie ^^

Dziekuje :) test wyszedł pozytywny w 38dc - wczesniej robiłam tylko jeden, ok 31dc (negatywny)
Nie robiłam bety i przyznam, ze nawet nie wiem ile jednostek powinno byc w 6 tygodniu.. Zobaczymy co lekarz powie :)

Dziekuje wszystkim za gratulacje :)
Zachowałam test na pamiątkę. Ale przeczytałam wczoraj, ze po 2 dniach komus zniknęła druga kreska wiec dzis na wszelki wielki zrobiłam zdjecie ^^
Wartosci bedziesz miala podane z laboratorium ile powinno byc ;) pokaz zdjecie, nacieszymt oczka :D

Coś takie właśnie mialam podejrzenia że to mogła nie być @ bo mówiłaś ze dwa dni tylko, a dwukrotny przyrost bety w dwa też wydawał mi się ok
Nie masz alabu w okolicy żeby bete trzasnac?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w de. Tu nie da się bety zrobić. Dzisiaj już nie dam rady ale postaram się jutro rano do jakieś lekarza podejść. No dużo nie przyrosło bo z 14 na 25. Już mam obawy że to może pozamaciczna. Cała się trzęse.

reklama
Jezu poszlam stąd na godzinke i tyle info :D a wiec odpisze na to co udalo mi sie zapamietac:D
Spark ; godzinke temu wstal i teraz szamoe rogala , odwrocilam zwrok na 5 min i jest caly brudny z czekolady bo byl to 7days :o :D a jaaaki zadowolony :D
To ktos inny napisal ze testuje 7.10:D ja mam termin @ na 1.10 tj sobota :D takze testuje jutro lub w sobote :D
Omg Iza a ja czytalam ze niewielki % kobiet ma taka meega skąpą miesiaczke i czesto wlasnie mylą z normalna[emoji14]a kreska kurde mega wyrazna[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry