reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

14751413360661015413130.jpg nie wiem co jest odwalone. Cała się trzęse. Matko boska.:errr:

Załączniki

• 14751413360661015413130.jpg
    14751413360661015413130.jpg
    966,4 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Pamietam, pisalas wczoraj, ze piersi nadal bola. Kochana biegnij na bete moze nadal przerasta a Ty sie martwisz niepotrzebnie :*

Nie Wiem. Zrobiłam test ciazowy za namową sąsiadki bo niby jest @ ale bardzo skąpa zero skrzepow i piersi nie przestały mnie boleć. I to jest wynik tego testu.
Iza kochana .. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił... Ja na Twoim miejscu skontaktowania się z lekarzem. Po drugie... u Ciebie beta rosła...wcześniej... pamiętaj.ze kobietą np. Po poronienie przez jakiś czas chorób bhcg utrzymuje się w organizmie kobiety. Allle pierwszy raz tak wyraźny test u Ciebie widzę.

Ja dZiś zdychamwz powodu @@. Już wzięłam kilka tabelwtwk.przeciwbólowych . Masakra

Iza kochana .. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił... Ja na Twoim miejscu skontaktowania się z lekarzem. Po drugie... u Ciebie beta rosła...wcześniej... pamiętaj.ze kobietą np. Po poronienie przez jakiś czas chorób bhcg utrzymuje się w organizmie kobiety. Allle pierwszy raz tak wyraźny test u Ciebie widzę.

Ja dZiś zdychamwz powodu @@. Już wzięłam kilka tabelwtwk.przeciwbólowych . Masakra
No wlasnie mi tez calkiem wyrazny ten test sie wydaje...

reklama
Na betę nie mam możliwości iść. Mój lekarz przyjmuje tylko wtorki i środy. Także dupa. A hcg było niskie bo w środę 14 a w piątek 25 . Także już dawno by spadło bo @ zaczęła się w niedzielę. A w sumie wieczorem w sobotę. Zrobiłam test bo sąsiadka powiedziała żEby się upewnić bo piersi nie przestały boleć tak jak zawsze. Ja nie wiem co robić. Od niedzieli progesteronu nie biorę. Jestem w szoku. A takiej kreski to nigdy nie miałam.!!

Do góry