reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

14751413360661015413130.jpg nie wiem co jest odwalone. Cała się trzęse. Matko boska.:errr:

Załączniki

• 14751413360661015413130.jpg
    14751413360661015413130.jpg
    966,4 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Pamietam, pisalas wczoraj, ze piersi nadal bola. Kochana biegnij na bete moze nadal przerasta a Ty sie martwisz niepotrzebnie :*

Nie Wiem. Zrobiłam test ciazowy za namową sąsiadki bo niby jest @ ale bardzo skąpa zero skrzepow i piersi nie przestały mnie boleć. I to jest wynik tego testu.
Iza kochana .. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił... Ja na Twoim miejscu skontaktowania się z lekarzem. Po drugie... u Ciebie beta rosła...wcześniej... pamiętaj.ze kobietą np. Po poronienie przez jakiś czas chorób bhcg utrzymuje się w organizmie kobiety. Allle pierwszy raz tak wyraźny test u Ciebie widzę.

Ja dZiś zdychamwz powodu @@. Już wzięłam kilka tabelwtwk.przeciwbólowych . Masakra

Iza kochana .. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił... Ja na Twoim miejscu skontaktowania się z lekarzem. Po drugie... u Ciebie beta rosła...wcześniej... pamiętaj.ze kobietą np. Po poronienie przez jakiś czas chorób bhcg utrzymuje się w organizmie kobiety. Allle pierwszy raz tak wyraźny test u Ciebie widzę.

Ja dZiś zdychamwz powodu @@. Już wzięłam kilka tabelwtwk.przeciwbólowych . Masakra
No wlasnie mi tez calkiem wyrazny ten test sie wydaje...

reklama
Na betę nie mam możliwości iść. Mój lekarz przyjmuje tylko wtorki i środy. Także dupa. A hcg było niskie bo w środę 14 a w piątek 25 . Także już dawno by spadło bo @ zaczęła się w niedzielę. A w sumie wieczorem w sobotę. Zrobiłam test bo sąsiadka powiedziała żEby się upewnić bo piersi nie przestały boleć tak jak zawsze. Ja nie wiem co robić. Od niedzieli progesteronu nie biorę. Jestem w szoku. A takiej kreski to nigdy nie miałam.!!

Do góry