Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza no właśnie, co jest?Zobacz załącznik 775563 nie wiem co jest odwalone. Cała się trzęse. Matko boska.
Nie Wiem. Zrobiłam test ciazowy za namową sąsiadki bo niby jest @ ale bardzo skąpa zero skrzepow i piersi nie przestały mnie boleć. I to jest wynik tego testu.Iza no właśnie, co jest?
Iza kochana .. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił... Ja na Twoim miejscu skontaktowania się z lekarzem. Po drugie... u Ciebie beta rosła...wcześniej... pamiętaj.ze kobietą np. Po poronienie przez jakiś czas chorób bhcg utrzymuje się w organizmie kobiety. Allle pierwszy raz tak wyraźny test u Ciebie widzę.Nie Wiem. Zrobiłam test ciazowy za namową sąsiadki bo niby jest @ ale bardzo skąpa zero skrzepow i piersi nie przestały mnie boleć. I to jest wynik tego testu.
Iza dopiero co "byla" w ciazy... albo jest nadal !Izabela może masz plamienie implantacyjne leć na bete!
No wlasnie mi tez calkiem wyrazny ten test sie wydaje...Iza kochana .. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił... Ja na Twoim miejscu skontaktowania się z lekarzem. Po drugie... u Ciebie beta rosła...wcześniej... pamiętaj.ze kobietą np. Po poronienie przez jakiś czas chorób bhcg utrzymuje się w organizmie kobiety. Allle pierwszy raz tak wyraźny test u Ciebie widzę.
Ja dZiś zdychamwz powodu @@. Już wzięłam kilka tabelwtwk.przeciwbólowych . Masakra