reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zobacz załącznik 775563 nie wiem co jest odwalone. Cała się trzęse. Matko boska.:errr:
Iza jak byłam w ciąży z corcia to tez miałam plamienia w czasie kiedy miała byc @ i tylko dlatego poszłam do lekarza ze były to trzydniowe plamienia wiec myślę że u ciebie może być podobnie. Nawet do głowy mi wtedy nie przyszło ze mogę być w ciąży u gina okazało się ze to juz był 6t i było serduszko wiec życzę żeby u ciebie tak się stało.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem w de. Tu nie da się bety zrobić. Dzisiaj już nie dam rady ale postaram się jutro rano do jakieś lekarza podejść. No dużo nie przyrosło bo z 14 na 25. Już mam obawy że to może pozamaciczna. Cała się trzęse.
Aha. Właśnie sprawdzałam w necie i znalazłam info ze we wczesnej ciąży beta podwaja się od 31 do 72 godzin (3 dni), a u Ciebie podwoiła się prawie po 48 więc w normie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Iza moze to nie byla @. Ja tez mialam plamienia dosc obfite w ciazy. Myslalam ze to @ a ja juz bylam w 6 tyg.
Bardzo mocno trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo[emoji5] sprobuj moze sie zapisac do jakiegos lekarza na juz

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza- czy jak będziesz na wizycie to lekarz zrobi ci usg ? kurczę, jak nie betą to może tak można potwierdzić ?
ada1305 - nie mam nic przeciwko takiemu "podczepianiu" jeszcze queen_b wciągniemy ? razem owu, razem test !
u mnie 15 dc i bolące jajniki, więc owu dłuższa niż w poprzednim cyklu. codziennie przytulasy. Jeszcze weekend za pasem, więc będzie się działo ;-) ;)

Iza- czy jak będziesz na wizycie to lekarz zrobi ci usg ? kurczę, jak nie betą to może tak można potwierdzić ?
ada1305 - nie mam nic przeciwko takiemu "podczepianiu" jeszcze queen_b wciągniemy ? razem owu, razem test !
u mnie 15 dc i bolące jajniki, więc owu dłuższa niż w poprzednim cyklu. codziennie przytulasy. Jeszcze weekend za pasem, więc będzie się działo ;-) ;)
Super, w grupie siła [emoji1]. U mnie też bolace jajniki i mój W powiedział ze będzie walczył jak tygrys wiec.... Fajnie by było dołączyć do czerwcowek.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie częściej zaczyna podbrzusze cos tam pobolewac :D i jak to baba , innym mówie spokojnie to normalne a sobie wmawiam BOŻE I ZNOWU OKRES , po co robic test[emoji14]haha chyba do soboty oszaleje:D tymbardziej ze jutro wolne :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry