reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam. Nie nadazam dziś z czytaniem wiec wybaczcie.
SPARK trzymam kciuki
Za resztę dziewczyn tez bo widzę ze na dniach będziecie testował.
U mnie dziś 12dc i drugi rest ovu zrobiony(nigdy ich nie robiłam a teraz jakoś czułam ze tego potrzebuje).
1475139711914.jpg

Ten górny wczorajszy dolny dzisiejszy. Mam nadzieje ze ten miesiąc będzie szczęśliwy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475139711914.jpg
    1475139711914.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 220
Delli moim zdaniem to za wczesnie na serduszko,poczekalabym jeszcze z tydzien co najmniej ;)

Megan nie wiem czy aie tak cieszyc z braku bolu :p poprosilam zeby skończyć o 15.30. Dzidzia dalej spi? U mnie od godziny :D
Dzieki za && dziewczyny, trzymajcie nadal haha (zamecze Was :p )

Witam. Nie nadazam dziś z czytaniem wiec wybaczcie.
SPARK trzymam kciuki
Za resztę dziewczyn tez bo widzę ze na dniach będziecie testował.
U mnie dziś 12dc i drugi rest ovu zrobiony(nigdy ich nie robiłam a teraz jakoś czułam ze tego potrzebuje). Zobacz załącznik 775554
Ten górny wczorajszy dolny dzisiejszy. Mam nadzieje ze ten miesiąc będzie szczęśliwy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie pozytyw! ;) dzialajcie przez najblizsze dni ! ;) kciuki trzymam rowniez!;)

Nimitti Ty chyba pisalas ze praca z dziecmi ciezka... powiem Ci ze mialam juz takie przypadki w pracy, ze malo na zawal nie zeszlam... :p czasami mysle po co mi ten stres, taka odpowiedzialnosc, ale potem patrzysz na rego usmiechnietego malca i nie wyobrazasz sobie innej pracy ;)
Vanilia zlobek, super. Sama chcialam swoj otwierac :p u nas tylko 1 publiczny, rokczekania na miejsce

reklama
Spark racja gdy małe sie uśmiecha albo tuli to jest wtedy warte wszystkiego.
Fidzia spróbujemy wytrzymać :D chociaż ja jestem na lekach i muszę pewnie wiedzieć jak najszybciej żeby odłożyć ale chce do 09.10 chociaż wytrzymać.

Do góry