reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. Ja was z tymi testami podziwiam. Ja raczej mam w druga stronę tzn. ciągle przekladam na później bo nie chce się rozczarować. I najczęściej jest tak ze @ przyjdzie zanim się zdecyduje testować.

reklama
Hej dziewczyny. Ja was z tymi testami podziwiam. Ja raczej mam w druga stronę tzn. ciągle przekladam na później bo nie chce się rozczarować. I najczęściej jest tak ze @ przyjdzie zanim się zdecyduje testować.
Też bym tak chciała[emoji14]ja sie własnie boje rozczarowania aż na samą mysl robi mi sie teraz niedobrze ale potem przychodzi poranek , test lezy w szafce no i tak jakos wychodzi samo..

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza- czy jak będziesz na wizycie to lekarz zrobi ci usg ? kurczę, jak nie betą to może tak można potwierdzić ?
ada1305 - nie mam nic przeciwko takiemu "podczepianiu" jeszcze queen_b wciągniemy ? razem owu, razem test !
u mnie 15 dc i bolące jajniki, więc owu dłuższa niż w poprzednim cyklu. codziennie przytulasy. Jeszcze weekend za pasem, więc będzie się działo ;-) ;)

Dzięki zapmarta ! Ja na ogół nie testuje ciążowym bo nie zdążę ;-) okres zawsze sie pojawia jak mam taki zamiar ... ale ponieważ 7.10 muszę bardzo wcześnie wstać - ze względu na wczesny lot - to test zrobię. Chociaż na cuda niestety nie liczę ...

A tak z innej polki pytanie - czy któraś z Was staraczki - stara sie tak długo o dzidziusia z racji złych wyników nasienia meza/partnera ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki zapmarta ! Ja na ogół nie testuje ciążowym bo nie zdążę ;-) okres zawsze sie pojawia jak mam taki zamiar ... ale ponieważ 7.10 muszę bardzo wcześnie wstać - ze względu na wczesny lot - to test zrobię. Chociaż na cuda niestety nie liczę ...

A tak z innej polki pytanie - czy któraś z Was staraczki - stara sie tak długo o dzidziusia z racji złych wyników nasienia meza/partnera ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie wiadomo jaka jest prawdziwa przyczyna ale moj M miał słabe wyniki. Ale nie powtarzaliśmy juz a bierze od kilku miesięcy Profertil. Miał zbyt duża lepkość, ruchliwość chyba 6%, a min to 32%, żywych duzo mniej niz norma. Ale moj gin nie przejął sie i kazał tylko brac suplement, dobrze sie odżywiać, wprowadzić ruch i bedzie dobrze.. no ale ciąży wciaz nie ma.

reklama
Queen u mnie partner mial kiepskie wyniki, ale juz "naprawione" ;) podobnie jak u berthy, asthenospermia - zbyt duza lepkosc, przez to bardzo malo ruchliwe... no i mial tylko 4 procent nieuszkodzonych. Bral jakis antybiotyk i przez 2 miesiace prostimen bo lekarz powiedzial, ze mozliwe, ze to stan zapalny. A wyniki mimo ze nie sa najlepsze to po tabletkach bedzie ok ;)

Do góry