Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba se pomagacDobrze ze pomagasz Mamuniol rozdawac te promyki sama by chyba rady nie dala hahah
[QHmmm=ius, post: 13904218, member: 149631"]musisz miec nadzieje, ona daje sile, wiem po sobie, najgorsze jak przychodzi @, tak serce peka
heheeh
ja jak wrocilam po zabiegu to czulam pustke i nadal glaskalam brzuch, dluigo minelo nim przestalam go dotykacMamuniol
Ja właśnie dzięki temu mniej przezylam stratę maluszka kiedy pomyslalam ze Bóg dal mi juz tyle a inne nie maja nawet jednego w szpitalu lezalam z kobieta która była po 3 poronieniu ciąży bliźniaczej w 15 tyg serce się kraje kiedy się pomyśli właśnie o takich kobietach nawet ja po 1poronieniu nie jestem wstanie tego poczuć tak naprawdę bo kiedy na mnie w domku czekało po zabiegu troje dzieci to w porównaniu z nią ona wracała do pustego domu takie to przykre i nie sprawiedliwe można by było powiedzieć ....