reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QHmmm=ius, post: 13904218, member: 149631"]musisz miec nadzieje, ona daje sile, wiem po sobie, najgorsze jak przychodzi @, tak serce peka[/QUOTE]

Hmmm ciekawe ile razy mi będzie musiało serce peknac ....:confused:

reklama
Bardziej mi żal tych dziewuszek co jeszcze maluszków nie mają. Ja patrze wtedy na moich chłopców i już jest lepiej. Liczę na to, że wszystkim nam szybko pójdzie. Mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli. Bardzo bym chciała takiego bobaski ale mam już dzieciaczki. A cześć z was nawet jednego nie ma. Pamiętam jak sama nie miałam i jak bardzo było mi przykro z każdą @

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mamuniol

Ja właśnie dzięki temu mniej przezylam stratę maluszka kiedy pomyslalam ze Bóg dal mi juz tyle a inne nie maja nawet jednego :-( :(w szpitalu lezalam z kobieta która była po 3 poronieniu ciąży bliźniaczej w 15 tyg serce się kraje kiedy się pomyśli właśnie o takich kobietach nawet ja po 1poronieniu nie jestem wstanie tego poczuć tak naprawdę bo kiedy na mnie w domku czekało po zabiegu troje dzieci to w porównaniu z nią ona wracała do pustego domu takie to przykre i nie sprawiedliwe można by było powiedzieć .... :frown::frown:

Mamuniol

Ja właśnie dzięki temu mniej przezylam stratę maluszka kiedy pomyslalam ze Bóg dal mi juz tyle a inne nie maja nawet jednego :-( :(w szpitalu lezalam z kobieta która była po 3 poronieniu ciąży bliźniaczej w 15 tyg serce się kraje kiedy się pomyśli właśnie o takich kobietach nawet ja po 1poronieniu nie jestem wstanie tego poczuć tak naprawdę bo kiedy na mnie w domku czekało po zabiegu troje dzieci to w porównaniu z nią ona wracała do pustego domu takie to przykre i nie sprawiedliwe można by było powiedzieć .... :frown::frown:
ja jak wrocilam po zabiegu to czulam pustke i nadal glaskalam brzuch, dluigo minelo nim przestalam go dotykac

reklama
Do góry