Nawet dwa, swoich testów. Nie ma pod moją wypowiedzią takich ramek? Trzeba je kliknąć.Gratulacje !! Super , ciesz sie bo masz w koncu z czego !! :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dopiero teraz mi sie pokazały[emoji14]wczesniej nic nie było[emoji14]ale piękne krechyyyy ilu dniowe masz cykle ? Bo widze ze termin @ na jutro ? Zazdraszczam i jeszcze raz gratulacjeeee:*Nawet dwa, swoich testów. Nie ma pod moją wypowiedzią takich ramek? Trzeba je kliknąć.
*Vanilia*
Moderatorka
Majka cudne krechy
Nimitii to było chyba 10dpo, na ciążowymi była biel vizira a owulacyjny pozytywny
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii to było chyba 10dpo, na ciążowymi była biel vizira a owulacyjny pozytywny
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatni @ miałam 27.08 a cykle nie regularne. Miałam i 29dni i 39 ale przeważały 34. Tak na prawdę nie znałam terminu kolejnej @ tak sobie strzeliłam.Dopiero teraz mi sie pokazały[emoji14]wczesniej nic nie było[emoji14]ale piękne krechyyyy ilu dniowe masz cykle ? Bo widze ze termin @ na jutro ? Zazdraszczam i jeszcze raz gratulacjeeee:*
Karolka2106
Fanka BB :)
majka_km6 gratuluję, piękne grube dwie kreseczki
Megan22 ja tez mam nadzieję taka malutka, ale coś czuje, ze chyba jednak nici z tego
Megan22 ja tez mam nadzieję taka malutka, ale coś czuje, ze chyba jednak nici z tego
Gdybyś chciała mogę Ci polecić naprawdę dobrego ginekologa od ciężkich przypadków. Wiem że dziewczyny z całej Polski do niego jeżdżą. Jak oczywiście chcesz.
Tak podaj namiary
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Śliczne mocne krechyHejka ! A ja oficjalnie chciałabym wbić na czerwcówki. Nie ma co być pesymistą, coś tam się dzieje a to mój test z 2 godziny temu. Jutro rano robię ostatni i szukam lekarza. Nie ukryję że już się cieszę Lecę szukać suwaczka!
Ja używałam tych facelle i mi namieszaly, ale może to że mną coś nie tak, mo i mialam w tym cyklu tylko dwa
Ja biorę tylko ogolne witaminy
Foliowy, DHA, Wit D, jod, b12
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
O ja też jestem z Krakowa.Hej. Ja już wróciłam z Hiszpanii. I jest w Krakowie tak zimno, że oj..
Ja testuje gdzieś za 6 dni.
Tak. Daj znać co po wizycieIdziesz jutro na wizyte? To bedziesz tak samo jak ja dzisiaj.. Ja dzis ide w 6t i 2 dniu.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
Gratuluję[emoji6]Hejka ! A ja oficjalnie chciałabym wbić na czerwcówki. Nie ma co być pesymistą, coś tam się dzieje a to mój test z 2 godziny temu. Jutro rano robię ostatni i szukam lekarza. Nie ukryję że już się cieszę Lecę szukać suwaczka!
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Magda36
Gratuluję zafasolkowanym. Trzymam kciuki za pozostałe łącznie z sobą samą. Czytałam w postach ze kilka z was bierze clo. Od ilu cykli? Mnie lekarz nastraszyl ze można tylko 3-4 i musi byc przerwa. Po clo miałam idealną owu ale już od 2 cykli nie biorę. I sama już nie wiem. Coś wam lekarze mówili jak długo można to stosować?