reklama
Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga [/QUOTE]Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili
Hm..dziwne ze gin mi to przepisała widząc, ze mam nisko estrogeny...na nic zobaczymy czy owulacja wystąpi w tym miesiącu
Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
Jeszcze to do mnie dociera!
Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!
[emoji4][emoji7]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!
[emoji4][emoji7]
Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
[emoji4][emoji7]
WOW!!! Pegas GRATULACJE!!! Bardzo sie cieszę <3
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ada1305
Aktywna w BB
Bardzo optymistyczne zakończenie dnia. Gratulacje. Teraz tylko życzyć cudownych 9 miesięcy.Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
[emoji4][emoji7]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hm..dziwne ze gin mi to przepisała widząc, ze mam nisko estrogeny...na nic zobaczymy czy owulacja wystąpi w tym miesiącu[/QUOTE]Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga
Ja miałam owulkę to fakt potwierdzoną za każdym razem na monitoringu ,mimo że ciąży nie było ale czułam się jak mały hipek
Myślę że zależy od organizmu kumpele moje brały u niektórych było jak u mnie a jak pamiętam 3 zaszły w pierwszym cyklu
Emsi*
Fanka BB :)
Gratki ogromne !!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
[emoji4][emoji7]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Piękne beta!! Gratulacje -rośnijcie zdrowoMelduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
[emoji4][emoji7]