reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QUOTE="bertha,

Popieram - beta najlepsza, jest nadzieja!! Wiele juz było przypadków ze taki cien po czasie oznaczał jednak ciąże :)
Jasne że tak ;)

reklama
Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili
Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)[/QUOTE]
Hm..dziwne ze gin mi to przepisała widząc, ze mam nisko estrogeny...na nic zobaczymy czy owulacja wystąpi w tym miesiącu

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
Jeszcze to do mnie dociera!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

WOW!!! Pegas GRATULACJE!!! Bardzo sie cieszę <3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Bardzo optymistyczne zakończenie dnia. Gratulacje. Teraz tylko życzyć cudownych 9 miesięcy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)
Hm..dziwne ze gin mi to przepisała widząc, ze mam nisko estrogeny...na nic zobaczymy czy owulacja wystąpi w tym miesiącu[/QUOTE]
Ja miałam owulkę to fakt potwierdzoną za każdym razem na monitoringu ,mimo że ciąży nie było ale czułam się jak mały hipek:p
Myślę że zależy od organizmu kumpele moje brały u niektórych było jak u mnie a jak pamiętam 3 zaszły w pierwszym cyklu :biggrin2:

[emoji4][emoji7]

Gratki ogromne !!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry