reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QUOTE="bertha,

Popieram - beta najlepsza, jest nadzieja!! Wiele juz było przypadków ze taki cien po czasie oznaczał jednak ciąże :)
Jasne że tak ;)

reklama
Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili
Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)[/QUOTE]
Hm..dziwne ze gin mi to przepisała widząc, ze mam nisko estrogeny...na nic zobaczymy czy owulacja wystąpi w tym miesiącu

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
Jeszcze to do mnie dociera!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

WOW!!! Pegas GRATULACJE!!! Bardzo sie cieszę <3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Bardzo optymistyczne zakończenie dnia. Gratulacje. Teraz tylko życzyć cudownych 9 miesięcy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)
Hm..dziwne ze gin mi to przepisała widząc, ze mam nisko estrogeny...na nic zobaczymy czy owulacja wystąpi w tym miesiącu[/QUOTE]
Ja miałam owulkę to fakt potwierdzoną za każdym razem na monitoringu ,mimo że ciąży nie było ale czułam się jak mały hipek:p
Myślę że zależy od organizmu kumpele moje brały u niektórych było jak u mnie a jak pamiętam 3 zaszły w pierwszym cyklu :biggrin2:

[emoji4][emoji7]

Gratki ogromne !!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry