reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama ewentualny termin na 5 czerwca. Mam nadzieję że tak zostanie :-)

Tanika rewelacja:-D Mój mąż jest sceptykiem i woli się za bardzo nie cieszyć. Właśnie siedzę na Krupówkach i jem pizze. C dni zakończenie weekendu :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego kochani:biggrin2:
czerwiec piękny miesiąc na poród lato w pełni słońce:)super
Mężuś poprostu się boi :hmm:ske zobaczysz nie długo będzie szalał ze szczęścia

reklama
Berha pisałam wyłącznie o swoich odczuciach -))ja akurat jestem z tych co nie lubią się nakręcać wolę ten czas poświęcić małej -))

a heparynę brałam w 2ciążach wiem co tzn ratować ciążę ,

Ostatnia edycja:
może głupie pytanie ale musze zadać ,

mamy dwa testy na obydwu po badaniu nie widac nic a po poł dnia na jednym widac delikatna ledwo widoczna kreskę spotkał się ktoś z czymś takim ?

ja nie chce juz sobie robić nadziei ale ona ponoć umiera ostania

ale nie mam omamów

mamy dwa testy na obydwu po badaniu nie widac nic a po poł dnia na jednym widac delikatna ledwo widoczna kreskę spotkał się ktoś z czymś takim ?

ale nie mam omamów
Nie głupie pytanie wkońcu są doświadczone tu staraczki napewno pomogą
Uznałabym niestety za ujemny :no2:po czasie zachodzą reakcje chemiczne
ale nie chcę się wymądrzać;)

tanika masz racje to najbezpieczniejsze tłumaczenie, nie to ze szukam ale wiesz tyle testów co przewaliłam pierwszy raz coś takiego widzę. Chyba nie bede mogła dziś spać.

tanika masz racje to najbezpieczniejsze tłumaczenie, nie to ze szukam ale wiesz tyle testów co przewaliłam pierwszy raz coś takiego widzę. Chyba nie bede mogła dziś spać.
Kochana matko nie zliczyłabym ilości robionych testów przez te 6lat doszukiwałam się w nich cień cienia kilkanaście razy były pozytywne przed@ po czym okres był normalny
Dlatego ja tak podchodzę poprostu przerabiałam to już na sobie z okrutnym rozczarowaniem.
Ale to ja tak myślę i nikogo nie próbuję odwieść od testowania
Moja rada poprostu betę zrób jak czujesz że może być fasolka:biggrin2: koszt większy ale prawdę powie:wink:
Słońce trzymam mocno kciuki !!

ale nie mam omamów
Powiedz kiedy robiłaś te testy?
Najpierw był pozytyw z tych allegro, potem wyszedł Ci negatyw - dzisiaj? Z porannego moczu? Potem kupiłaś dwa w aptece i też negatywne - ile czasu po tamtym robione?
Nie pomieszalam nic? Opisz to po kolei

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie po przerwie. Potrzebowałam wyciszenia po ostatnim poronieniu
Dla przypomnienia i dla nowych staraczek, które jeszcze mnie nie znają napisze w skrócie o moich staraniach:
Jestem po 3 poronieniach, wszystkie w tym roku. Mam dwie zdrowe córki, młodsza ma 13 miesiecy i staramy sie dla niej o rodzeństwo.
Pierwsze poronienie w marcu - testy ciążowe ujemne ale brak miesiączki, zrobiłam betę i słabo przyrastała, lekarz znalazł pecherzyk w macicy ale niestety krwawienie i poroniłam w 5 tyg 2 dni samoistnie.
Drugie poronienie w kwietniu - testy pozytywne od 27dc, drętwiała mi stopy i dłonie i w 5 tyg 6 dni poronienie samoistne, nie zdążyłam nawet iść na pierwsze usg w 6 tyg:(
Trzecie poronienie w sierpniu - test pozytywny w 25 dc, od 28dc acard75, utrogestan 200 2xdziennie, magnez i kwas foliowy 10mg, w 5tyg, 6 dni widoczny zarodek, brak pęcherzyka żoltkowego, w 7 tyg widoczny pecherzyk żółtkowy, brak zarodka, w 9 tyg pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym,ale brak zarodka, diagnoza puste jajo płodowe, odstawiam utrogestan i poronienie samoistne w 10 tyg.
Z badań zrobiono mi antykoagulanty, chlamydie, toksoplazmozę, i po ostatnim poronieniu trombofilie cały czas czekam na wyniki
frown.gif

Od ostatniego poronienia łykam suplementy:
koenzym q10,
royal jelly,
propolis, vit C,
vit D3,
kwas foliowy 5mg,
magnez,
olej z wiesiołka,
witaminy pregnancy concepcion
Femibion 1
i pije inofem.
Lekarze każą starać sie dalej i liczyć na szczęście a raczej na szczęśliwe jajeczko ...

Do góry