reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. :( to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.
:( :( :(

Hahaha ;p Najwcześniej wtorek/środa, bo lekarz powiedział, że od razu jak będę wiedziała, że ciąża to mam do Niego przyjść bo organizm sam może nie utrzymać ciąży i będę musiała brać leki, a że przyjmuje w pon i śr to w środę muszę sprawdzić i gdyby co... ;p a Ty kiedy ?
No te pozytywy nakręcają :D

Spark ja tak samo musze wykryc czym predzej zeby utrzymac. Przypomnij mi jakie robilas badania. Jak wolisz mozesz na prv

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry