czyli by wyszlo, ze wtedy byla owuJeszcze jeden z piątku kilka godzin wczesniej:
Zobacz załącznik 774877
reklama
Spark
Fanka BB :)
Najwyższe stężenie rano (nie pierwszy poranny mocz) i wieczorem, także mógł wyjść w pt pozytyw a w sb nie bo już LH zmalało... Mam nadzieję, że działaliście przez weekendBo rano jest większe stężenie hormonu LH, może zafałszować pozytywnie wynik
Jak była krótka to cykl i tak na straty
To mój test z piątku ...a potem potem już nic :/
Zobacz załącznik 774875
A ten z wtorku:Zobacz załącznik 774876
Mimo,, że jasne to były w tym samym odcieniu.
NeSSi
Moderatorka
Kochana wszystkie trzy testy pozytywne wychodziły wieczorem W ciągu dnia nie wyszedł mi żaden pozytywNajwyższe stężenie rano (nie pierwszy poranny mocz) i wieczorem, także mógł wyjść w pt pozytyw a w sb nie bo już LH zmalało... Mam nadzieję, że działaliście przez weekend
a kiedy masz wizyte jakas u gina? moze bys sie podpytalaLux - no ja wiem, że wszystko jest możliwe Tylko u mnie mało przytulanek było Bo tylko raz we wtorek i 2 x w piątek
Bardziej czy zaskoczyłam, zależy mi na rozwikłaniu zagadki odstępu czasowego Bo cykl i tak z kretesem przepadł
NeSSi
Moderatorka
Spark - nie działaliśmy w weekend bo zmęczenie materiału nastąpiło ot inne problemy Nas przytłoczyły
Musi wystarczyć podwójna noc z piątku na sobotę
Na gina nie mam czasu i nie wiem kiedy będę miała okazję iść
Ostatnio wypadło mi w rozpoczęcie roku Szoguna ....potem w termin @, a teraz jak znam życie znowu się nam coś na głowę zwali. A iść muszę bo mi się cykl popindolił ...okres trwał 1 dzień od 9 wrzesnia - masakryczny był a potem do piątku plamiłam - tak, tak tego piątku ... czasem jeszcze coś poleci :/
a kiedy masz wizyte jakas u gina? moze bys sie podpytala
Ostatnio wypadło mi w rozpoczęcie roku Szoguna ....potem w termin @, a teraz jak znam życie znowu się nam coś na głowę zwali. A iść muszę bo mi się cykl popindolił ...okres trwał 1 dzień od 9 wrzesnia - masakryczny był a potem do piątku plamiłam - tak, tak tego piątku ... czasem jeszcze coś poleci :/
hajmal
no jakoś mnie nie było ale na razie niech nie bedzie lepiej niech sie wszytko wyklaruje zeby nie zapeszaćTabelka:
Dziewczyny z bladą kreską przeniesiemy jak kreska ściemnieje na nastepnym
Izabela nie ruszam cie narazie bo nadzieja umiera ostatnia
Hajmal czy ja jestem ślepa czy niemam cie w tabelce?
ja też te testy miałam z owulacyjnych, mam ich tam jeszcze parę bede sprawdzać codziennie.Ja test mam już od trzech dni, ale nie mam zamiaru testować póki co No to &&&
Dzis taka ładna pogoda wiec zaraz jedziemy do lasu na spacer muszę wszytko przemyśleć do kogo i kiedy iść, bo u mnie chłopcy byli widoczni dość późno bo w 6 tygodniu chciała bym zeby było coś widać.
Pij inofemSpark - nie działaliśmy w weekend bo zmęczenie materiału nastąpiło ot inne problemy Nas przytłoczyły
kurcze nie podobaja mi sie te Twoje cykleSpark - nie działaliśmy w weekend bo zmęczenie materiału nastąpiło ot inne problemy Nas przytłoczyły
reklama
Spark
Na nic nie liczę 2 dni temu jajnik i podbrzusze bolało jak 2 cykle wcześniej - też kilka dni przed @ taki ból, także może być jak ostatnio No ale... jeszcze jakaś nadzieja jestliczysz, ze sie udalo?
mlody szaleje, rozpycha sie, kopie, czesto ma czkawke, reaguje na nasz glos