reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bo rano jest większe stężenie hormonu LH, może zafałszować pozytywnie wynik

Jak była krótka to cykl i tak na straty :p

To mój test z piątku ...a potem potem już nic :/
Zobacz załącznik 774875

A ten z wtorku:Zobacz załącznik 774876
Mimo,, że jasne to były w tym samym odcieniu.
Najwyższe stężenie rano (nie pierwszy poranny mocz) i wieczorem, także mógł wyjść w pt pozytyw a w sb nie bo już LH zmalało... Mam nadzieję, że działaliście przez weekend :D

Lux - no ja wiem, że wszystko jest możliwe :D Tylko u mnie mało przytulanek było :D Bo tylko raz we wtorek i 2 x w piątek :p
Bardziej czy zaskoczyłam, zależy mi na rozwikłaniu zagadki odstępu czasowego :D Bo cykl i tak z kretesem przepadł :)

Najwyższe stężenie rano (nie pierwszy poranny mocz) i wieczorem, także mógł wyjść w pt pozytyw a w sb nie bo już LH zmalało... Mam nadzieję, że działaliście przez weekend :D
Kochana wszystkie trzy testy pozytywne wychodziły wieczorem :) W ciągu dnia nie wyszedł mi żaden pozytyw

Spark - nie działaliśmy w weekend bo zmęczenie materiału nastąpiło :p ot inne problemy Nas przytłoczyły :)
Musi wystarczyć podwójna noc z piątku na sobotę ;) :D
a kiedy masz wizyte jakas u gina? moze bys sie podpytala

Na gina nie mam czasu i nie wiem kiedy będę miała okazję iść :p
Ostatnio wypadło mi w rozpoczęcie roku Szoguna ....potem w termin @, a teraz jak znam życie znowu się nam coś na głowę zwali. A iść muszę bo mi się cykl popindolił ...okres trwał 1 dzień od 9 wrzesnia - masakryczny był a potem do piątku plamiłam - tak, tak tego piątku ... czasem jeszcze coś poleci :/

Tabelka:
Dziewczyny z bladą kreską przeniesiemy jak kreska ściemnieje na nastepnym :)
Izabela nie ruszam cie narazie bo nadzieja umiera ostatnia
Hajmal czy ja jestem ślepa czy niemam cie w tabelce?
no jakoś mnie nie było ale na razie niech nie bedzie lepiej niech sie wszytko wyklaruje zeby nie zapeszać
Ja test mam już od trzech dni, ale nie mam zamiaru testować póki co ;) No to &&& :)
ja też te testy miałam z owulacyjnych, mam ich tam jeszcze parę bede sprawdzać codziennie.
Dzis taka ładna pogoda wiec zaraz jedziemy do lasu na spacer muszę wszytko przemyśleć do kogo i kiedy iść, bo u mnie chłopcy byli widoczni dość późno bo w 6 tygodniu chciała bym zeby było coś widać.

Spark - nie działaliśmy w weekend bo zmęczenie materiału nastąpiło :p ot inne problemy Nas przytłoczyły :)

Ostatnio wypadło mi w rozpoczęcie roku Szoguna ....potem w termin @, a teraz jak znam życie znowu się nam coś na głowę zwali. A iść muszę bo mi się cykl popindolił ...okres trwał 1 dzień od 9 wrzesnia - masakryczny był a potem do piątku plamiłam - tak, tak tego piątku ... czasem jeszcze coś poleci :/
Pij inofem ;)

kurcze nie podobaja mi sie te Twoje cykle

reklama
Do góry