reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pegas, Hajmam, Majka - super! gratuluję dziewczyny ! :)

Izuś trzymaj się, duuuuużo sił !

Fabimama kiedy będziesz testować ? U mnie 24dc, objawy to miałam bardziej na @, i dobrze bo przynajmniej się nie nakręcam :)

reklama
Nadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. :( to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.

Przykro bardzo !!! Który to tydzień ? .

A jesteś pewna , że to już koniec ?

Sporo kobiet miało krwawienia a póżniej było ok ;)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. :( to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.
Kochana nie poddawaj się!!!!! Walcz o swoje marzenie... każdej z nas się uda.... !!!!

Fabimama kiedy będziesz testować ? U mnie 24dc, objawy to miałam bardziej na @, i dobrze bo przynajmniej się nie nakręcam :)
Kusi mnie jutro kupić test a we wtorek testować... zobaczymy. Ale chyba wyrzymam... w maju szczęśliwy był 29dc.. więc i tym razem chyba poczekam.

Kochana nie poddawaj się!!!!! Walcz o swoje marzenie... każdej z nas się uda.... !!!!

Kusi mnie jutro kupić test a we wtorek testować... zobaczymy. Ale chyba wyrzymam... w maju szczęśliwy był 29dc.. więc i tym razem chyba poczekam.
Ja test mam już od trzech dni, ale nie mam zamiaru testować póki co ;) No to &&& :)

Wiesz co, mi zmieniało od razu po wprowadzeniu temp. I tak najpierw miałam wyznaczoną owu 14dc a potem w 19dc jak wpisałam swoją temp to mi wyznaczyło właśnie na 17dc owu no i się podłamałam bo myślałam że moje szanse na trafienie zmalały. Nie patrz na to, zaciskaj poślady i do dzieła, dla dobra sprawy ;) A nie masz testów owu?
Miałam dwa ale już im nie wierzę bo była ciemna kreska prawie jak kontrolna w 12 dc, w 13 słabsza a śluz rozciagliwy zaobserwowalam w 16. Ginka w sumie kazała mi głównie śluz obserwować.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza nie załamuje się tylko wyluzuj. Wiem że to trudne i do tej pory nie potrafiłam, ale trafiłam na super babka ginekolog i ta poprzestawiala mi w głowie i jest lepiej. Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Dziewczyny nigdy sie nie poddawajcie. Dziecko jest warte każdego nawet największego poświecenia. Ja teraz jestem w drugiej ciąży i moze powiedzcie ze łatwo mi mowić ale na córkę czekałam długie 3 lata. To był mega ciezko czas okupiony łzami zabiegami, laparoskopia i 3 zabiegami IUI udało sie w najmniej spodziewanym momencie kiedy juz chcieliśmy do in vitro podchodzić.

reklama

Hajmam , Majka , Pegas - takie info po przebudzeniu sie bardzo lubie :D gratulacje !!!!

Iza - tak bardzo mi przykro :( tulam:*

Spark - idziemy równo :D u mnie tez 24 dc :D w ktorym dniu robisz pierwszy test ? dopóki tu nie weszłam nie zwracalam uwagi na to ktory dzien cyklu :D ale chyba po prostu czym blizej , tymbardziej zaczyna sie o tym myslec :D cale szczescie objawów jeszcze sie nie doszukuje ale już nie moge sie doczekać aż sprawdze czy mimo boboseksow kiedy nam sie zachcialo i braku pozytywnego na lipnych testach owu , cos tam sie udalo zdziałac haha :D przeszła mi wlasnie dzisiaj ta obojętność po zobaczeniu tylu pozytywów[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry