Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.
Kochana nie poddawaj się!!!!! Walcz o swoje marzenie... każdej z nas się uda.... !!!!Nadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.
Kusi mnie jutro kupić test a we wtorek testować... zobaczymy. Ale chyba wyrzymam... w maju szczęśliwy był 29dc.. więc i tym razem chyba poczekam.Pegas, Hajmam, Majka - super! gratuluję dziewczyny !
Izuś trzymaj się, duuuuużo sił !
Fabimama kiedy będziesz testować ? U mnie 24dc, objawy to miałam bardziej na @, i dobrze bo przynajmniej się nie nakręcam
Ja test mam już od trzech dni, ale nie mam zamiaru testować póki co No to &&&Kochana nie poddawaj się!!!!! Walcz o swoje marzenie... każdej z nas się uda.... !!!!
Kusi mnie jutro kupić test a we wtorek testować... zobaczymy. Ale chyba wyrzymam... w maju szczęśliwy był 29dc.. więc i tym razem chyba poczekam.
Miałam dwa ale już im nie wierzę bo była ciemna kreska prawie jak kontrolna w 12 dc, w 13 słabsza a śluz rozciagliwy zaobserwowalam w 16. Ginka w sumie kazała mi głównie śluz obserwować.Wiesz co, mi zmieniało od razu po wprowadzeniu temp. I tak najpierw miałam wyznaczoną owu 14dc a potem w 19dc jak wpisałam swoją temp to mi wyznaczyło właśnie na 17dc owu no i się podłamałam bo myślałam że moje szanse na trafienie zmalały. Nie patrz na to, zaciskaj poślady i do dzieła, dla dobra sprawy A nie masz testów owu?
Iza nie załamuje się tylko wyluzuj. Wiem że to trudne i do tej pory nie potrafiłam, ale trafiłam na super babka ginekolog i ta poprzestawiala mi w głowie i jest lepiej. Pozdrawiam i życzę wytrwałościNadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.
Hajmam , Majka , Pegas - takie info po przebudzeniu sie bardzo lubie gratulacje !!!!Pegas, Hajmam, Majka - super! gratuluję dziewczyny !
Izuś trzymaj się, duuuuużo sił !
Fabimama kiedy będziesz testować ? U mnie 24dc, objawy to miałam bardziej na @, i dobrze bo przynajmniej się nie nakręcam