reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hajmam , Majka , Pegas - takie info po przebudzeniu sie bardzo lubie :D gratulacje !!!!

Iza - tak bardzo mi przykro :( tulam:*

Spark - idziemy równo :D u mnie tez 24 dc :D w ktorym dniu robisz pierwszy test ? dopóki tu nie weszłam nie zwracalam uwagi na to ktory dzien cyklu :D ale chyba po prostu czym blizej , tymbardziej zaczyna sie o tym myslec :D cale szczescie objawów jeszcze sie nie doszukuje ale już nie moge sie doczekać aż sprawdze czy mimo boboseksow kiedy nam sie zachcialo i braku pozytywnego na lipnych testach owu , cos tam sie udalo zdziałac haha :D przeszła mi wlasnie dzisiaj ta obojętność po zobaczeniu tylu pozytywów[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha ;p Najwcześniej wtorek/środa, bo lekarz powiedział, że od razu jak będę wiedziała, że ciąża to mam do Niego przyjść bo organizm sam może nie utrzymać ciąży i będę musiała brać leki, a że przyjmuje w pon i śr to w środę muszę sprawdzić i gdyby co... ;p a Ty kiedy ?
No te pozytywy nakręcają :D

reklama
Spark ja się naprawdę dziwnie czuję... piersi kluja co jakiś czas a od 2 dni brzuch boli jak zazwyczaj 2-3 dni przed @ i zjadam pomidory... ktorych nie lybie za bardzo... w tamtej ciąży tydzień przed @ piłam piwo którego też nie lubie... ciężko mi się wczuć bo to dopiero 2@ minęły od poronienia. 3 liczac krwwwienie przy oczyszczaniu się ; (

Hahaha ;p Najwcześniej wtorek/środa, bo lekarz powiedział, że od razu jak będę wiedziała, że ciąża to mam do Niego przyjść bo organizm sam może nie utrzymać ciąży i będę musiała brać leki, a że przyjmuje w pon i śr to w środę muszę sprawdzić i gdyby co... ;p a Ty kiedy ?
No te pozytywy nakręcają :D
Oo no to faktycznie wtorek , środa sprawdzaj i trzymam bardzo mocno kciuki żeby była ciąża i sie pokazała jak najszybciej !![emoji14]a ilu dniowe masz cykle ? Pewnie gdzies pisalas ale mam straszną skleroze :D
Ja w sumie nie wiem , w szafie lezy 5 testów które bardzo zaczynają mnie kusic:p cykle 29 dni[emoji14]

Spark ja się naprawdę dziwnie czuję... piersi kluja co jakiś czas a od 2 dni brzuch boli jak zazwyczaj 2-3 dni przed @ i zjadam pomidory... ktorych nie lybie za bardzo... w tamtej ciąży tydzień przed @ piłam piwo którego też nie lubie... ciężko mi się wczuć bo to dopiero 2@ minęły od poronienia. 3 liczac krwwwienie przy oczyszczaniu się ; (
Kochana jeśli tak czujesz to może faktycznie :) Mam nadzieję ! :) No mnie ani piersi nie kłują ani nic, a ponoć tak często właśnie na początku jest... :)

Oo no to faktycznie wtorek , środa sprawdzaj i trzymam bardzo mocno kciuki żeby była ciąża i sie pokazała jak najszybciej !![emoji14]a ilu dniowe masz cykle ? Pewnie gdzies pisalas ale mam straszną skleroze :D
Ja w sumie nie wiem , w szafie lezy 5 testów które bardzo zaczynają mnie kusic:p cykle 29 dni[emoji14]

Haha najgorzej jak ma się testy w domu ;p Ja owulacyjny zrobiłam hahaha bo mam kilkaaa. No oprócz ostatniego bezowulacyjnego, który trwał 44dni ;O to te w których owu była 26-27 dni po clo ;)

Megan jakbym miała 5 to już pewnie byłabym po testowaniu ;p

IZA - koniecznie musisz zrobić badania.
To już czerwcowki sa???

Yesenia[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] wybieracie się do kliniki?

Nessi wszystko ok?

Mamuniol Brtha... kiedy testowanie???

Kochana stara bieda :) a U ciebie ? Wracasz do starań ?

---------------------
Gratuluję pozytywnych teściorów :) !

--------------------

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego test owulacyjny pozytywny wyszedł mi we Wtorek wieczorem a potem dopiero w piątek ? I od soboty do dzisiaj negatywny ? o_O Nie kumam tego jak może być taki odstęp ...

reklama
IZA - koniecznie musisz zrobić badania.

Kochana stara bieda :) a U ciebie ? Wracasz do starań ?

---------------------
Gratuluję pozytywnych teściorów :) !

--------------------

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego test owulacyjny pozytywny wyszedł mi we Wtorek wieczorem a potem dopiero w piątek ? I od soboty do dzisiaj negatywny ? o_O Nie kumam tego jak może być taki odstęp ...
A w śr i czw dużo jaśniejsza linia ? Może dużo piłaś w te dni i rozrzedziło mocz, hmmm

Do góry