reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hajmam , Majka , Pegas - takie info po przebudzeniu sie bardzo lubie :D gratulacje !!!!

Iza - tak bardzo mi przykro :( tulam:*

Spark - idziemy równo :D u mnie tez 24 dc :D w ktorym dniu robisz pierwszy test ? dopóki tu nie weszłam nie zwracalam uwagi na to ktory dzien cyklu :D ale chyba po prostu czym blizej , tymbardziej zaczyna sie o tym myslec :D cale szczescie objawów jeszcze sie nie doszukuje ale już nie moge sie doczekać aż sprawdze czy mimo boboseksow kiedy nam sie zachcialo i braku pozytywnego na lipnych testach owu , cos tam sie udalo zdziałac haha :D przeszła mi wlasnie dzisiaj ta obojętność po zobaczeniu tylu pozytywów[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha ;p Najwcześniej wtorek/środa, bo lekarz powiedział, że od razu jak będę wiedziała, że ciąża to mam do Niego przyjść bo organizm sam może nie utrzymać ciąży i będę musiała brać leki, a że przyjmuje w pon i śr to w środę muszę sprawdzić i gdyby co... ;p a Ty kiedy ?
No te pozytywy nakręcają :D

reklama
Spark ja się naprawdę dziwnie czuję... piersi kluja co jakiś czas a od 2 dni brzuch boli jak zazwyczaj 2-3 dni przed @ i zjadam pomidory... ktorych nie lybie za bardzo... w tamtej ciąży tydzień przed @ piłam piwo którego też nie lubie... ciężko mi się wczuć bo to dopiero 2@ minęły od poronienia. 3 liczac krwwwienie przy oczyszczaniu się ; (

Hahaha ;p Najwcześniej wtorek/środa, bo lekarz powiedział, że od razu jak będę wiedziała, że ciąża to mam do Niego przyjść bo organizm sam może nie utrzymać ciąży i będę musiała brać leki, a że przyjmuje w pon i śr to w środę muszę sprawdzić i gdyby co... ;p a Ty kiedy ?
No te pozytywy nakręcają :D
Oo no to faktycznie wtorek , środa sprawdzaj i trzymam bardzo mocno kciuki żeby była ciąża i sie pokazała jak najszybciej !![emoji14]a ilu dniowe masz cykle ? Pewnie gdzies pisalas ale mam straszną skleroze :D
Ja w sumie nie wiem , w szafie lezy 5 testów które bardzo zaczynają mnie kusic:p cykle 29 dni[emoji14]

Spark ja się naprawdę dziwnie czuję... piersi kluja co jakiś czas a od 2 dni brzuch boli jak zazwyczaj 2-3 dni przed @ i zjadam pomidory... ktorych nie lybie za bardzo... w tamtej ciąży tydzień przed @ piłam piwo którego też nie lubie... ciężko mi się wczuć bo to dopiero 2@ minęły od poronienia. 3 liczac krwwwienie przy oczyszczaniu się ; (
Kochana jeśli tak czujesz to może faktycznie :) Mam nadzieję ! :) No mnie ani piersi nie kłują ani nic, a ponoć tak często właśnie na początku jest... :)

Oo no to faktycznie wtorek , środa sprawdzaj i trzymam bardzo mocno kciuki żeby była ciąża i sie pokazała jak najszybciej !![emoji14]a ilu dniowe masz cykle ? Pewnie gdzies pisalas ale mam straszną skleroze :D
Ja w sumie nie wiem , w szafie lezy 5 testów które bardzo zaczynają mnie kusic:p cykle 29 dni[emoji14]

Haha najgorzej jak ma się testy w domu ;p Ja owulacyjny zrobiłam hahaha bo mam kilkaaa. No oprócz ostatniego bezowulacyjnego, który trwał 44dni ;O to te w których owu była 26-27 dni po clo ;)

Megan jakbym miała 5 to już pewnie byłabym po testowaniu ;p

IZA - koniecznie musisz zrobić badania.
To już czerwcowki sa???

Yesenia[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] wybieracie się do kliniki?

Nessi wszystko ok?

Mamuniol Brtha... kiedy testowanie???

Kochana stara bieda :) a U ciebie ? Wracasz do starań ?

---------------------
Gratuluję pozytywnych teściorów :) !

--------------------

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego test owulacyjny pozytywny wyszedł mi we Wtorek wieczorem a potem dopiero w piątek ? I od soboty do dzisiaj negatywny ? o_O Nie kumam tego jak może być taki odstęp ...

reklama
IZA - koniecznie musisz zrobić badania.

Kochana stara bieda :) a U ciebie ? Wracasz do starań ?

---------------------
Gratuluję pozytywnych teściorów :) !

--------------------

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego test owulacyjny pozytywny wyszedł mi we Wtorek wieczorem a potem dopiero w piątek ? I od soboty do dzisiaj negatywny ? o_O Nie kumam tego jak może być taki odstęp ...
A w śr i czw dużo jaśniejsza linia ? Może dużo piłaś w te dni i rozrzedziło mocz, hmmm

Do góry