reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. Podczytuje Was cichaczem. My już po sexach prokreacyjnych w tym miesiącu. Teraz faza, której najbardziej nie lubię- oczekiwanie.

Magda wiedziałam że będzie dobrze [emoji9]

Izunia dalej trzymam kciuki i tulam. Daj znać jak u Ciebie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa u mnie to samo i czym tu myśli zająć ... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magda dobrze ze o nie dziura :)
Pegaz gratulacje
ten ból co miałam że aż mi było gorąco minął w piątek, za to wywaliło mi na twarzy taką ilość pryszczy, jakich w swojej starości nie pamiętam żebym kiedyś miała :( i troche pobolewa mnie brzuch,
i tu sie wam przyznam mam dziś 27dc i rano nie wytrzymałam zrobiłam test i wyszedł pozytywny co prawda kreseczka słabo widoczna ale jest :)
Gratki gratki [emoji1] ... tak po cichu a jaki efekt [emoji12]

Hajmal gratki!!! :)

Pegas, super :)

Pegas, hajmal, majka, na maj czy na czerwiec sie juz łapiecie?

Iza, przykro mi bardzo :(

Aeksandrax, po 3 wyższych temperaturach ovufriend wyznacza owu dopiero.
Pokaz swoj wykres.

Sprawdziłam jeszcze dziś śluz i w sumie jeszcze się rozciąga, więc chyba nie ma jeszcze laby dla mnie

Tabelka:
Dziewczyny z bladą kreską przeniesiemy jak kreska ściemnieje na nastepnym :)
Izabela nie ruszam cie narazie bo nadzieja umiera ostatnia
Hajmal czy ja jestem ślepa czy niemam cie w tabelce?
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    72,1 KB · Wyświetleń: 276
Tabelka:
Dziewczyny z bladą kreską przeniesiemy jak kreska ściemnieje na nastepnym :)
Izabela nie ruszam cie narazie bo nadzieja umiera ostatnia
Hajmal czy ja jestem ślepa czy niemam cie w tabelce?
Zobacz załącznik 774853
Nadzieji już nie ma więc śmiało przenieś mnie do niebieskiej tabelki. Ja narazie na spokojnie muszę wszystko przemyśleć czy chcem dalej się starać. Na dzień dzisiejszy mam mętlik w głowie. Za każdym razem to samo. :( to już 3 taka sytuacja w tym roku. Nie wiem czy mam siły dalej próbować i przez to przechodzić.

Jak wysechł wygląda dużo bardziej obiecująco, choć takiego się wg instrukcji nie odczytuje.. ale chyba zacznę jednak się cieszyć ?
Dzisiaj wracamy z urlopu, przed nami spora trasa samochodem a mi kręci się głowie. Chyba będzie ciężko.

?Zobacz załącznik 774848

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Piękna kreseczka.
Iza tulam przykro mi.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela tak mi przykro :(

Majka chodziło mi po jakim czasie ci zaznaczył, dzień po czy więcej? Bo u mnie ta temp dziwna i nic nie wyznacza a już mam dość sexu na ten miesiąc, ale się boję przestać, żeby się potem nie okazało że przestaliśmy właśnie wtedy kiedy powinniśmy to robić :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy właśnie u nas tak nie było w tym cyklu, wiec się nie nastawiam ale zła jestem trochę na siebie, że nie dopilnowalam....eh
Zatem jeden raz w ta czy w tą nie zaszkodzi a może pomóc [emoji6]

reklama
Izabela tak mi przykro :(

Majka chodziło mi po jakim czasie ci zaznaczył, dzień po czy więcej? Bo u mnie ta temp dziwna i nic nie wyznacza a już mam dość sexu na ten miesiąc, ale się boję przestać, żeby się potem nie okazało że przestaliśmy właśnie wtedy kiedy powinniśmy to robić :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, mi zmieniało od razu po wprowadzeniu temp. I tak najpierw miałam wyznaczoną owu 14dc a potem w 19dc jak wpisałam swoją temp to mi wyznaczyło właśnie na 17dc owu no i się podłamałam bo myślałam że moje szanse na trafienie zmalały. Nie patrz na to, zaciskaj poślady i do dzieła, dla dobra sprawy ;) A nie masz testów owu?

Do góry