reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
straszny bladzioch ale @ miałam dostać dopiero w środę

Pegaz Twoja kreseczka ciemniejsza który masz dc ?
Dzisiaj 30, mój poprzedni cykl miał 31 dni a jeszcze poprzedni 28 dlatego testowałam wcześniej. Pozytywny ovu wyszedł mi w 15dc. We wtorek pójdę na bete i jutro umawiam jakoś termin do gina na październik. Teraz pozostaje mieć nadzieję że wszystko będzie ok.

Trzymam za Was kciuki dziewczyny i gratuluję udanych kresek!

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejny wysyp ciąż [emoji5]hajmal kreska jest. Ja taką miałam 12 dpo i później coraz ciemniejsza. Gratulacje. To jakie macie terminy Pegas i Hajmal na czerwiec chyba już się łapiecie?
Izabela przytulam[emoji130] a jutro na bete bedziesz szła czy nie?

Izabela tak mi przykro :(

Majka chodziło mi po jakim czasie ci zaznaczył, dzień po czy więcej? Bo u mnie ta temp dziwna i nic nie wyznacza a już mam dość sexu na ten miesiąc, ale się boję przestać, żeby się potem nie okazało że przestaliśmy właśnie wtedy kiedy powinniśmy to robić :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Widze teraz kreseczkę!! Gratki!! :)

A więc tak. Bobo sexy były 7,8,9,12,13,15,16,17 dnia cyklu. 15 i 16dc miałam bóle owulacyjne a od 16dc cały czas bolała mnie jedna pierś, nie dawno doszła druga no i tak mnie jeszcze nie bolały. Schodząc po schodach muszę je trzymać a jak wchodzę do domu od tygodnia od razu ściągam stanik. W środę czy czwartek miałam też dziwne kłucia jakby ból w szyjce i w czwartek i piątek miałam przez parę godzin ból jak na okres.

Pegas ja widzę! Gratulacje!

Ekstra :) a jakos wyluzowywalas w tym cyklu czy normalnie sie staraliście?

Hajmal gratki!!! :)

Pegas, super :)

Pegas, hajmal, majka, na maj czy na czerwiec sie juz łapiecie?

Iza, przykro mi bardzo :(

Aeksandrax, po 3 wyższych temperaturach ovufriend wyznacza owu dopiero.
Pokaz swoj wykres.

Hejka. Wieści dobre. Faktycznie jest wolna przestrzeń ale na pewno nie jest to dziura bo przepływy są nad tą przestrzenią. Gdyby była dziura to by ich nie było. Poza tym blizna jest faktycznie nieciekawa gdyż przechodzi przez endometrium - z tego zrozumiałam ze zazwyczaj nie tnie się tak głęboko i wtedy nie ma blizny na endometrium. Ciąża może być bardzo niebezpieczna tylko jeśli łożysko wrośnie w bliznę . Wtedy może być konieczna bardzo skaplikowana operacja z usunięciem macicy włącznie. Ale łożysko może zagniezdzic się na tylnej ścianie i wtedy będzie całkiem ok. Jeśli nawet zagniezdzi się w bliznie wcale nie musi w nią wzrastać. Także faktycznie ciąża jest pewnym zagrożeniem. Ale nie opuszcza was. Postanowiłam dalej walczyć.
Super wiadomości!
Cześć Dziewczyny, przyjmiecie mnie do swojego grona?
To mój piąty cykl starań, pierwszy monitorowany. Mam już jedno dziecko, w pierwszą ciążę zaszłam bez problemu w pierwszym cyklu, teraz chcemy mieć drugie i okazało się, że tym razem nie jest tak łatwo...
Pozdrawiam i życzę Wszystkim dwóch kreseczek!
Witamy ;)
Pegas ja widzę drugą kreseczke bez problemu ;) kiedy piwtarzasz test? Czy beta?
Brzuch boli i leci.........:(:(:(
Kochana hylam tylam całych sił!!!
sama w to nie wierze, przy dwóch poprzednich ciążach testowałam w dzień miesiączki i też były słabe kreski a teraz tak mnie coś podkusiło , na zdjęciu ledwo widać , bo na zyca też ledwo widać zwłaszcza ze zdażył wyschnąć.Zobacz załącznik 774849
Hajmal jak dla mnie mega bladzioch ale pozytywny. ;) czekasz do środy N termin @ czy beta w poniedzialek?

U mnie dziś 25 dzień cyklu... oczywiście widzę u siebie wszystkie możliwe objawy ciazy ... mimo że staram się nie nastawiac ze uda się.

To już czerwcowki sa???

Yesenia[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] wybieracie się do kliniki?

Nessi wszystko ok?

Mamuniol Brtha... kiedy testowanie???

reklama
Do góry