reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. Trochę nie pisałam, bo nie miałam internetu. Obecnie wygrzewam się na plaży w słonecznej Hiszpanii. Mamy dzisiaj 31 stopni. Niestety w poniedziałek wracamy do domu :(

Starania też były w Hiszpanii. Obecnie mam 20 dzień cyklu. Czekam teraz na efekty:)

reklama
Na razie to myślę, że mogłam nawet owu nie mieć :p Bo wykres mi jej nie wykrył. Chociaż jajniki bolały.. Czyli wiadomo, że na nic się nie nastawiam :)

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
Izabela trzymam kciuki nadal moooooccccnnnoooooooooo &&&&&& nie poddawaj się!!!!!!!!! jesteśmy tu z Tobą wszystkie!!!!! Nie trać nadziei, bądź dobrej myśli!

Tabelka
staraczki1.png

Izabela90
bądź dobrej myśli, w ciąży zdarzają się plamienia, na to wszystko nie ma reguły

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    67,5 KB · Wyświetleń: 205
Tabelka
Zobacz załącznik 774771

Izabela90
bądź dobrej myśli, w ciąży zdarzają się plamienia, na to wszystko nie ma reguły
Tak wiem. Ale beta najlepsza też nie jest. Dlatego spodziewam się najgorszego. W środę 14 w piątek 25. Z moich obliczeń wychodzi ze to powinien być 4tydz i 4 dni beta powinna być większa. Niewiem co dalej będzie. Ale dzięki za wsparcie. Kochane jesteście.

a nadal plamisz czy juz nie?
Jak narazie czysto. Nie wiem co jest grane. Rano widzialam sluz podbarwiony na rozowo. Moze byl z godzinke.I tak chodziłam co chwile do łazienki sprawdzać czy się zaczęło. I muszę się przyznać że myślałam że to już koniec a głową strasznie mnie bolała i wzięłam tabletkę.

Iza to jak juz nie plamisz to pewnie wszystko ok ;)
Ja dzisiaj 23dc, jeszcze 4dni... niestety boli mnie juz brzuch jak na @ i jajnik z ktorego byla owu tez, dwa cykle wczesniej tez tak mialam...

reklama
Iza to jak juz nie plamisz to pewnie wszystko ok ;)
Ja dzisiaj 23dc, jeszcze 4dni... niestety boli mnie juz brzuch jak na @ i jajnik z ktorego byla owu tez, dwa cykle wczesniej tez tak mialam...
Oby,oby. Najbardziej boję się jutrzejszego dnia. Jutro 34dc i już dwa razy gdy pokazywały się cienie drugiej kreski wszystko kończyło się 34dc.:frown:

Do góry