Na razie tylko troszeczkę.może to tylko chwilowe...? dużo tej krwi...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie tylko troszeczkę.może to tylko chwilowe...? dużo tej krwi...?
Boze duzo?No i właśnie pojawiła się krew.
Wygląda super a który to dc i jakie masz długie cykle.Hejka! Co myślicie!! Ja się tak ucieszyłam! Ale mam za sobą ciążę biochemiczną, plamiłam na czarno od 21dc a potem brudzenie cały czas, założę się że i teraz w środku jest jeszcze brudno, jakby stara krew :/ Ogólnie często mi się zdarzają plamienia ale takie testy nie. W dodatku ten jest z wieczora. Jutro z rana powtórzę a w poniedziałek beta.
Zobacz załącznik 774786 Zobacz załącznik 774787 Zobacz załącznik 774788
wyglada na ciaze, no ale te plamienia...Hejka! Co myślicie!! Ja się tak ucieszyłam! Ale mam za sobą ciążę biochemiczną, plamiłam na czarno od 21dc a potem brudzenie cały czas, założę się że i teraz w środku jest jeszcze brudno, jakby stara krew :/ Ogólnie często mi się zdarzają plamienia ale takie testy nie. W dodatku ten jest z wieczora. Jutro z rana powtórzę a w poniedziałek beta.
Zobacz załącznik 774786 Zobacz załącznik 774787 Zobacz załącznik 774788
Ściskam mocno .... [emoji173]No i właśnie pojawiła się krew.
Izabela czasem tak jest ze w czasie spodziewanej @ występują plamienia. Ja będąc w ciąży z córeczka miałam "miesiączke" jeszcze przez dwa kolejne cykle. Może jeszcze wszystko będzie dobrzeNa razie tylko troszeczkę.
Wątpię w to że coś z tego będzie. Niska beta ,do tego teraz żywa krew. Także to już koniec. Nie wiem co dalej. Zobaczę czy będzie jej więcej. Wrazie co wzięłam jeszcze progesteron.Izabela czasem tak jest ze w czasie spodziewanej @ występują plamienia. Ja będąc w ciąży z córeczka miałam "miesiączke" jeszcze przez dwa kolejne cykle. Może jeszcze wszystko będzie dobrze
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Niby w 17 a z moich obserwacji bardziej 15. 29 cykl też mi się zdazal. Jutro powtórzę z rana tym samym. Czuję się inaczej ale jakie szansę że to nie biochemiczna albo patologiczne żadne...Majka moze ten cykl krotszy akurat i faktycznie to ciaza wiesz w ktorym dc mialas owulacje?