reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

="Izabela90, post: 14374490, member: 165338"]Oby,oby. Najbardziej boję się jutrzejszego dnia. Jutro 34dc i już dwa razy gdy pokazywały się cienie drugiej kreski wszystko kończyło się 34dc.:frown:
To może dlatego... może te
plamienia przez stres, bo sie przejmujesz, że znów będzie to samo.
Musi Ci być teraz ciężko, ale staraj siemmyśleć pozytywnie kochana

reklama
Jak narazie czysto. Nie wiem co jest grane. Rano widzialam sluz podbarwiony na rozowo. Moze byl z godzinke.I tak chodziłam co chwile do łazienki sprawdzać czy się zaczęło. I muszę się przyznać że myślałam że to już koniec a głową strasznie mnie bolała i wzięłam tabletkę.
oby to bylo chwilowe, uwazaj na siebie i oszczedzaj sie :)

Hejka! Co myślicie!! Ja się tak ucieszyłam! Ale mam za sobą ciążę biochemiczną, plamiłam na czarno od 21dc a potem brudzenie cały czas, założę się że i teraz w środku jest jeszcze brudno, jakby stara krew :/ Ogólnie często mi się zdarzają plamienia ale takie testy nie. W dodatku ten jest z wieczora. Jutro z rana powtórzę a w poniedziałek beta.
DSC_0308.JPG DSC_0309.JPG DSC_0312.JPG

Załączniki

• DSC_0308.JPG
    DSC_0308.JPG
    80,5 KB · Wyświetleń: 147
  • DSC_0309.JPG
    DSC_0309.JPG
    254,4 KB · Wyświetleń: 119
  • DSC_0312.JPG
    DSC_0312.JPG
    138 KB · Wyświetleń: 146
Hejka! Co myślicie!! Ja się tak ucieszyłam! Ale mam za sobą ciążę biochemiczną, plamiłam na czarno od 21dc a potem brudzenie cały czas, założę się że i teraz w środku jest jeszcze brudno, jakby stara krew :/ Ogólnie często mi się zdarzają plamienia ale takie testy nie. W dodatku ten jest z wieczora. Jutro z rana powtórzę a w poniedziałek beta.
Zobacz załącznik 774786 Zobacz załącznik 774787 Zobacz załącznik 774788
Test pozytywny :) a plamienie implantacyjne?

reklama
Zobacz załącznik 774786 Zobacz załącznik 774787 Zobacz załącznik 774788

który masz dzień cyklu i iludniowe cykle? wygląda optymistycznie:) może poczekaj z powtórką do poniedziałku skoro ten robiłaś prze chwilką;)

Do góry