reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka! Jakoś nie mogę się zebrać żeby coś napisać. Patrzę na te moje 2 tabletki i nie mogę uwierzyć że to już koniec. Mam teraz nadzieję na owocne starania

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Super ze juz tylko 2 tabletki. Coraz bliżej starań [emoji106] teraz to już zleci. Rozumiem że rozpoczYnasz w niedzielę? A Testujesz później czy czekasz do potencjalnego terminu@?

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Cześć,jestem nowa i zaczynam starania na wiosnę :)
mam skierowanie na HSG,czy ktoś je robił?
Tak, ja też robiłam w ubiegłym roku. Najpotworniejsze doświadczenie mojego życia, a trochę przeszłam (m.in. wybudzenie na stole operacyjnum bez podania środków przeciwbólowych). W czasie badania straciłam przytomność. Wcześniej wmawiano mi, że to tylko nieprzyjmne jest i nawet leków przeciwbólowych nie potrzeba. Czytałam historie osób które bardzo to bolało, ale lekarz wmawiał mi, że to histeryczki. W obecnej chwili nie pozwolę sobie nigdy tego powtórzyć i mam uraz psychiczny do tego stopnia, że boję się zwykłego ginekologa nawet.
Radzę więc się dobrze przygotować i wziąć co najmniej 2 ketonale przed lub robić hsg w takim miejscu gdzie dbają o podanie środków przeciwbólowych, rozkurczowych i głupiego jasia. Można nawet znaleźć miejsca gdzie robią to na w krótkiej narkozie. Ja byłam głupia i zaufałam lekarzowi.

Cześć Mamuniol ;)
Dziękuję za poradę,skorzystam na pewno bo nie chcę dużo cierpieć...jednak jak mówią cel uświęca środki :)

Mój Boże, jakie szczęście, że ja mam ogromny ogród i pokusiłam się o zrobienie warzywniaka dla moich maluchów... a mleko mamy od kozy - co prawda muszę po nie jeździć ale to pikuś... przynajmniej to jest zdrowe. a ciekawe jak kleik kukurydziany, bo moje maluchy lubią

Dzień dobry!
Masakra jak mi się dziś nie chciało wstawać . Ciężki dzień mnie czeka ale jakoś dam radę .
Mamuniol nie wiem jak yp będzie z tą moją @ . Po ostatniej tabl mam się starać i podobno mieć kilka owulacji albo dostać @ wolałabym te owulacje :) ale co będzie to nie wiem

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja z rańca.
Jestem szczerze zdziwiona, że plamienie po zabiegu chyba ustało. Od wczoraj nic nie leci. Teraz tylko czekać na @.

Dla wszystkich strapionych pracą, dodam - jutro weekend :) Miłego dnia :)

Do góry