reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sałatka jak sie czujesz? Kiedy masz kolejną wizytę u lekarza? W jakim czasie u Ciebie widać było serducho? Myślę nad umowieniem się na początek października, już bym chciała podejrzeć fasolkę [emoji5]

Witam wieczorowo;)

Alexandrex u mnie dane to Beata lat 29 starania o "piąte" 5 lipca poronilam ; ( pierwszy cykl... Tak jak by.

Bertha nie do konca ... mąż różnie podchodzi bardzo się boi że znowu stracimy dzidziusia. Nie rozmawiamy na ten temat... raz się zabezpiecza z raz nie... Tym razem w tym miesiącu... akurat co 2 dni w dni płodne było bez zabezpieczeni... "głośno " nie potwierdzilismy ze staramy się. .. bardziej zdajemy się na los... ja nie naciskam na Przytulanki w dni płodne... itp
Rozumiem. Ale to juz jest duży krok do przodu, taka cicha akceptacja. Nie ma co rzeczywiście na sile tego omawiać, trzymam kciuki!!

Zobacz załącznik 773854 hej dziewczyny. Dzisiaj 29dc i 15dpo. Dzisiejszy test wyszedł właśnie tak.

Pięknie Iza!! Ciemnieje! Gratki :):)

Aleksandrax, ile mamy juz majówek??

reklama
Do góry