reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny....
wtorek.....byle do piątku:)

Iza super. widać kreseczkę. Bardzo zazdroszczę:-) :) obym też ujrzała szybko bo zwariuje

Aleksandrax to co tendencja wzrostowa jest nadal??

Dziewczyny heeeeelp. Mam porąbany wykres w tym miesiącu. Myślę że może przez tego castagnusa. Ovufriend wyliczył że owulacja była 3 dni temu co jest głupotą.....spójrzcie same.
Z moich obserwacji wynika że owu jeśli była to 12 września chociaż potem tempka jak widać beznadziejna. Dopiero rośnie od 3 dni:/ Zna się któraś lepiej?

Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

ciesz sie i zbadaj szybko pregesteron i do lekarza, ja zbadalam na samuskim poczatku ciazy i bylo 15 (wedlug lekarki ok, wedlug neta za malo :-p) uparlam sie na duphaston i dostalam i bralam do polowy 4 miesiaca :)
Jutro jadę do lekarza na badanie krwi. Od 15dc biorę progesteron bo w ostatnim cyklu wynik 16,lekarz powiedział że kobiety przy takim wyniku zachodzą w ciążę ale często ronią. Niby w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik ale jaki dokładnie nie wiem.

Jutro jadę do lekarza na badanie krwi. Od 15dc biorę progesteron bo w ostatnim cyklu wynik 16,lekarz powiedział że kobiety przy takim wyniku zachodzą w ciążę ale często ronią. Niby w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik ale jaki dokładnie nie wiem.
ja przed ciaza nie bralam dupka, bo nie musialam, ale jak sie szykowalam do lekarza to zaraz zaczelam czytac o pregesteronie, jaki musi byc, no i biorac pod uwage poprzednia strate wolalam byc ostrozna :)

ja przed ciaza nie bralam dupka, bo nie musialam, ale jak sie szykowalam do lekarza to zaraz zaczelam czytac o pregesteronie, jaki musi byc, no i biorac pod uwage poprzednia strate wolalam byc ostrozna :)
Ja w tym cyklu miałam monitoring. Lekarz w ostatnim cyklu stwierdził że mam Niedomoge ciałka zoltego,dlatego w innych cyklach wychodził cień cienia drugiej kreski a później przychodziła spóźniona @. Dlatego teraz biorę progesteron od15dc. Owulka była 14dc.

Sałatka jak sie czujesz? Kiedy masz kolejną wizytę u lekarza? W jakim czasie u Ciebie widać było serducho? Myślę nad umowieniem się na początek października, już bym chciała podejrzeć fasolkę [emoji5]
Oprócz mdlosci i bólu żołądka jest w miare ok. U mnie późno bylo widac serduszko bo w 7t 4d a wczesniej tylko zarodek. Na wizytę ide za tydzień wiec bedzie 10t4d.
Na poczatku października bedzie jakiś 6-7 tydzień u Ciebie? Powinno być juz widac serduszko:) to tylko u mnie takie przeboje musiały byc:)
A Ty jak się czujesz?

reklama
Ja w tym cyklu miałam monitoring. Lekarz w ostatnim cyklu stwierdził że mam Niedomoge ciałka zoltego,dlatego w innych cyklach wychodził cień cienia drugiej kreski a później przychodziła spóźniona @. Dlatego teraz biorę progesteron od15dc. Owulka była 14dc.
no bo cialko zolte karmi plod, ja mam znajoma, ktora roni, bo u niej nie ma tego cialka zoltego, ja pamietam, ze na pierwszych usg bylo widac na usg pieknie to cialko zolte i to mnie uspokajalo

Do góry