reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny....
wtorek.....byle do piątku:)

Iza super. widać kreseczkę. Bardzo zazdroszczę:-) :) obym też ujrzała szybko bo zwariuje

Aleksandrax to co tendencja wzrostowa jest nadal??

Dziewczyny heeeeelp. Mam porąbany wykres w tym miesiącu. Myślę że może przez tego castagnusa. Ovufriend wyliczył że owulacja była 3 dni temu co jest głupotą.....spójrzcie same.
Z moich obserwacji wynika że owu jeśli była to 12 września chociaż potem tempka jak widać beznadziejna. Dopiero rośnie od 3 dni:/ Zna się któraś lepiej?

Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

ciesz sie i zbadaj szybko pregesteron i do lekarza, ja zbadalam na samuskim poczatku ciazy i bylo 15 (wedlug lekarki ok, wedlug neta za malo :-p) uparlam sie na duphaston i dostalam i bralam do polowy 4 miesiaca :)
Jutro jadę do lekarza na badanie krwi. Od 15dc biorę progesteron bo w ostatnim cyklu wynik 16,lekarz powiedział że kobiety przy takim wyniku zachodzą w ciążę ale często ronią. Niby w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik ale jaki dokładnie nie wiem.

Jutro jadę do lekarza na badanie krwi. Od 15dc biorę progesteron bo w ostatnim cyklu wynik 16,lekarz powiedział że kobiety przy takim wyniku zachodzą w ciążę ale często ronią. Niby w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik ale jaki dokładnie nie wiem.
ja przed ciaza nie bralam dupka, bo nie musialam, ale jak sie szykowalam do lekarza to zaraz zaczelam czytac o pregesteronie, jaki musi byc, no i biorac pod uwage poprzednia strate wolalam byc ostrozna :)

ja przed ciaza nie bralam dupka, bo nie musialam, ale jak sie szykowalam do lekarza to zaraz zaczelam czytac o pregesteronie, jaki musi byc, no i biorac pod uwage poprzednia strate wolalam byc ostrozna :)
Ja w tym cyklu miałam monitoring. Lekarz w ostatnim cyklu stwierdził że mam Niedomoge ciałka zoltego,dlatego w innych cyklach wychodził cień cienia drugiej kreski a później przychodziła spóźniona @. Dlatego teraz biorę progesteron od15dc. Owulka była 14dc.

Sałatka jak sie czujesz? Kiedy masz kolejną wizytę u lekarza? W jakim czasie u Ciebie widać było serducho? Myślę nad umowieniem się na początek października, już bym chciała podejrzeć fasolkę [emoji5]
Oprócz mdlosci i bólu żołądka jest w miare ok. U mnie późno bylo widac serduszko bo w 7t 4d a wczesniej tylko zarodek. Na wizytę ide za tydzień wiec bedzie 10t4d.
Na poczatku października bedzie jakiś 6-7 tydzień u Ciebie? Powinno być juz widac serduszko:) to tylko u mnie takie przeboje musiały byc:)
A Ty jak się czujesz?

reklama
Ja w tym cyklu miałam monitoring. Lekarz w ostatnim cyklu stwierdził że mam Niedomoge ciałka zoltego,dlatego w innych cyklach wychodził cień cienia drugiej kreski a później przychodziła spóźniona @. Dlatego teraz biorę progesteron od15dc. Owulka była 14dc.
no bo cialko zolte karmi plod, ja mam znajoma, ktora roni, bo u niej nie ma tego cialka zoltego, ja pamietam, ze na pierwszych usg bylo widac na usg pieknie to cialko zolte i to mnie uspokajalo

Do góry