reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Hej dziewczyny....
wtorek.....byle do piątku
Iza super. widać kreseczkę. Bardzo zazdroszczę obym też ujrzała szybko bo zwariuje
Aleksandrax to co tendencja wzrostowa jest nadal??
Dziewczyny heeeeelp. Mam porąbany wykres w tym miesiącu. Myślę że może przez tego castagnusa. Ovufriend wyliczył że owulacja była 3 dni temu co jest głupotą.....spójrzcie same.
Z moich obserwacji wynika że owu jeśli była to 12 września chociaż potem tempka jak widać beznadziejna. Dopiero rośnie od 3 dni:/ Zna się któraś lepiej?
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
wtorek.....byle do piątku
Iza super. widać kreseczkę. Bardzo zazdroszczę obym też ujrzała szybko bo zwariuje
Aleksandrax to co tendencja wzrostowa jest nadal??
Dziewczyny heeeeelp. Mam porąbany wykres w tym miesiącu. Myślę że może przez tego castagnusa. Ovufriend wyliczył że owulacja była 3 dni temu co jest głupotą.....spójrzcie same.
Z moich obserwacji wynika że owu jeśli była to 12 września chociaż potem tempka jak widać beznadziejna. Dopiero rośnie od 3 dni:/ Zna się któraś lepiej?
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
ciesz sie i zbadaj szybko pregesteron i do lekarza, ja zbadalam na samuskim poczatku ciazy i bylo 15 (wedlug lekarki ok, wedlug neta za malo ) uparlam sie na duphaston i dostalam i bralam do polowy 4 miesiacaAż boję się cieszyć.
Jutro jadę do lekarza na badanie krwi. Od 15dc biorę progesteron bo w ostatnim cyklu wynik 16,lekarz powiedział że kobiety przy takim wyniku zachodzą w ciążę ale często ronią. Niby w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik ale jaki dokładnie nie wiem.ciesz sie i zbadaj szybko pregesteron i do lekarza, ja zbadalam na samuskim poczatku ciazy i bylo 15 (wedlug lekarki ok, wedlug neta za malo ) uparlam sie na duphaston i dostalam i bralam do polowy 4 miesiaca
Fidzia 1987
Fanka BB :)
Jestem z Kwidzyna, ale do Grudziądza jeżdżę do lekarzaZ g-dza jestes [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
ja przed ciaza nie bralam dupka, bo nie musialam, ale jak sie szykowalam do lekarza to zaraz zaczelam czytac o pregesteronie, jaki musi byc, no i biorac pod uwage poprzednia strate wolalam byc ostroznaJutro jadę do lekarza na badanie krwi. Od 15dc biorę progesteron bo w ostatnim cyklu wynik 16,lekarz powiedział że kobiety przy takim wyniku zachodzą w ciążę ale często ronią. Niby w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik ale jaki dokładnie nie wiem.
zapmarta
Karolkowa mama
Izabela90- krecha jak ta lala !!! zamykasz listę majówek kochana !!! No chyba, że któraś jeszcze wskakuje ?
Ja w tym cyklu miałam monitoring. Lekarz w ostatnim cyklu stwierdził że mam Niedomoge ciałka zoltego,dlatego w innych cyklach wychodził cień cienia drugiej kreski a później przychodziła spóźniona @. Dlatego teraz biorę progesteron od15dc. Owulka była 14dc.ja przed ciaza nie bralam dupka, bo nie musialam, ale jak sie szykowalam do lekarza to zaraz zaczelam czytac o pregesteronie, jaki musi byc, no i biorac pod uwage poprzednia strate wolalam byc ostrozna
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Oprócz mdlosci i bólu żołądka jest w miare ok. U mnie późno bylo widac serduszko bo w 7t 4d a wczesniej tylko zarodek. Na wizytę ide za tydzień wiec bedzie 10t4d.Sałatka jak sie czujesz? Kiedy masz kolejną wizytę u lekarza? W jakim czasie u Ciebie widać było serducho? Myślę nad umowieniem się na początek października, już bym chciała podejrzeć fasolkę [emoji5]
Na poczatku października bedzie jakiś 6-7 tydzień u Ciebie? Powinno być juz widac serduszko to tylko u mnie takie przeboje musiały byc
A Ty jak się czujesz?
reklama
no bo cialko zolte karmi plod, ja mam znajoma, ktora roni, bo u niej nie ma tego cialka zoltego, ja pamietam, ze na pierwszych usg bylo widac na usg pieknie to cialko zolte i to mnie uspokajaloJa w tym cyklu miałam monitoring. Lekarz w ostatnim cyklu stwierdził że mam Niedomoge ciałka zoltego,dlatego w innych cyklach wychodził cień cienia drugiej kreski a później przychodziła spóźniona @. Dlatego teraz biorę progesteron od15dc. Owulka była 14dc.