reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A jak długie masz cykle ? :)
Roznie.. Odkrotsze 25dni, najdluzsze 29dni. Zawsze obserwuje kiedy owu, wtedy obliczam kiedy mam dostac okres. 3 lata obserwowalam tak cykl i sie mi pkus minus udawalo zaplanowac kiedy mam dostac okres i w 1 cyklu sie udalo a wychodziloby ze ten cykl mial miec 25dni wiec mialo prawo wyjsc w 24 dniu choc byla blada kreska u mnie.

Roznie.. Odkrotsze 25dni, najdluzsze 29dni. Zawsze obserwuje kiedy owu, wtedy obliczam kiedy mam dostac okres. 3 lata obserwowalam tak cykl i sie mi pkus minus udawalo zaplanowac kiedy mam dostac okres i w 1 cyklu sie udalo a wychodziloby ze ten cykl mial miec 25dni wiec mialo prawo wyjsc w 24 dniu choc byla blada kreska u mnie.
Rozumiem, czyli dość krótkie i faktycznie kreseczka mogła już wyjść :)

reklama
Martusia to mi wygląda na bliźniaki skoro taka ciemna kreska tak szybko wyszla[emoji5]

ckaihqvkl735sn84.png
Hehe Ola Ty mnie nie strasz bo u mnie tez wyszla blada kreska w 24d ale bladzioch byl heeh i ja mam krotkie cykle hihi.. Ale juz poruszalismy ten temat z mezem i nam to obojetne, najwazniejsze zeby bylo zdrowe i szczesliwie żebyśmy dotarli do domu bo przy corce wrocilismy do domu po miesiacu..

Do góry