reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sałatka będzie dokładnie 6t6d jeśli uda mi się umówić na 04.10. Czuję się dobrze. Mdłości nie mam narazie, tylko piersi mnie bola i sa jakby pełniejsze [emoji5] daj znac po wizycie co tam ujrzalas pięknego [emoji5]

Dlatego boję się cieszyć na dzień dzisiejszy. Do jutra daleko.
powiedziec Ci cos? po sobie wiem jedno, zyj jak zylas, rob co robilas, ja tak zylam, a uwierz, ze malo brakowalo bym na glowe dostala! jadac na kazde usg wylam pol drogi a idac na usg lzy mi same kapaly, lekarka mowila, ze tak znerwicowanej pacjentki nie miala jeszcze :szok: a teraz mam w brzuchu szoguna, ktory szaleje :D

powiedziec Ci cos? po sobie wiem jedno, zyj jak zylas, rob co robilas, ja tak zylam, a uwierz, ze malo brakowalo bym na glowe dostala! jadac na kazde usg wylam pol drogi a idac na usg lzy mi same kapaly, lekarka mowila, ze tak znerwicowanej pacjentki nie miala jeszcze :szok: a teraz mam w brzuchu szoguna, ktory szaleje :D
Staram się żyć i robić wszystko jak do tej pory. Ale ciągle w głowie mi siedzi czy ta ciaza się utrzyma. Nawet nie boli mnie brzuch,czuje się normalnie. Czasami mam uderzenia goraca,i bolące piersi. Nic poza tym.

Aktualizacja
Rekord kwietniowy pobity rzutem na taśme, teraz musimy się spiąć na czerwiec :)
staraczki1.png
wykres.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    62,7 KB · Wyświetleń: 204
  • wykres.png
    wykres.png
    5 KB · Wyświetleń: 209
Sałatka będzie dokładnie 6t6d jeśli uda mi się umówić na 04.10. Czuję się dobrze. Mdłości nie mam narazie, tylko piersi mnie bola i sa jakby pełniejsze [emoji5] daj znac po wizycie co tam ujrzalas pięknego [emoji5]
Napewno dam znać:) a u Ciebie powinno być cos widac:) cos tzn upragnione serduszko:)
Oby Cie nie dogonily mdlosci :)

Staram się żyć i robić wszystko jak do tej pory. Ale ciągle w głowie mi siedzi czy ta ciaza się utrzyma. Nawet nie boli mnie brzuch,czuje się normalnie. Czasami mam uderzenia goraca,i bolące piersi. Nic poza tym.
nie musisz miec objawow, gdybym ja sie kierowala tym w obecnej ciazy to bym juz sto razy musiala poronic, jak tylko przestawaly bolec piersi lub zmalaly to juz strach, za chwile bol wrocil, cycki jak balony i juz uffff, nie wiem jak przetrwalam te miesiace, jesli mam byc szczera :)

nie musisz miec objawow, gdybym ja sie kierowala tym w obecnej ciazy to bym juz sto razy musiala poronic, jak tylko przestawaly bolec piersi lub zmalaly to juz strach, za chwile bol wrocil, cycki jak balony i juz uffff, nie wiem jak przetrwalam te miesiace, jesli mam byc szczera :)
Piersi bolą mnie już parę dni i co dziwnego,może głupio zabrzmi ale sutki mi cały czas stoją. Haha nawet nie ma bólu brzucha na @. Nic kompletnie. Jedynie co to wczoraj zemdlilo mnie po jogurcie.

Wiem że łatwo mówić ale teraz nie możesz zrobić nic więcej poza pozytywnym nastawieniem się i dbaniem o siebie.
Martwienie się zostawmy sobie na kiedy indziej ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izabela90 gratuluję :) będzie dobrze, nie martw się :* doczekasz się tego małego cudu a na objawy masz jeszcze czas.

SalatkaOwocowa trzymam kciuki za wizytę :)

Do góry