reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe Ola Ty mnie nie strasz bo u mnie tez wyszla blada kreska w 24d ale bladzioch byl heeh i ja mam krotkie cykle hihi.. Ale juz poruszalismy ten temat z mezem i nam to obojetne, najwazniejsze zeby bylo zdrowe i szczesliwie żebyśmy dotarli do domu bo przy corce wrocilismy do domu po miesiacu..
To musi być mega przykre nie móc od razu zabrać dziecka do domu...

reklama
Witam wieczorowo;)

Alexandrex u mnie dane to Beata lat 29 starania o "piąte" 5 lipca poronilam ; ( pierwszy cykl... Tak jak by.

Bertha nie do konca ... mąż różnie podchodzi bardzo się boi że znowu stracimy dzidziusia. Nie rozmawiamy na ten temat... raz się zabezpiecza z raz nie... Tym razem w tym miesiącu... akurat co 2 dni w dni płodne było bez zabezpieczeni... "głośno " nie potwierdzilismy ze staramy się. .. bardziej zdajemy się na los... ja nie naciskam na Przytulanki w dni płodne... itp

Cześć dziewczyny, cały czas do Was zaglądam :-)
Mocno trzymam kciuki za pozytywne testy, na pewno wszystkim się uda tak jak i mi :-)
Tak długo czekałam na moje maleństwo a tu już 14tc! <3
Badania prenatalne zrobione, wszystko dobrze, doktor nie zlecił nic dodatkowo, kość nosowa obecna, przyzierność 1,8 a dzidziuś ma 6,5 cm :-)
Pozdrawiam Was :-)

Hehe Ola Ty mnie nie strasz bo u mnie tez wyszla blada kreska w 24d ale bladzioch byl heeh i ja mam krotkie cykle hihi.. Ale juz poruszalismy ten temat z mezem i nam to obojetne, najwazniejsze zeby bylo zdrowe i szczesliwie żebyśmy dotarli do domu bo przy corce wrocilismy do domu po miesiacu..
Mój mąż bardzo by chciał bliźnięta ale i nas nie ma szans. Tak jak mówisz Anik najważniejsze, aby maluchy były zdrowe i my mamy dobrze się czuły [emoji5]

ckaihqvkjlfq55ov.png

reklama
Do góry