reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe Ola Ty mnie nie strasz bo u mnie tez wyszla blada kreska w 24d ale bladzioch byl heeh i ja mam krotkie cykle hihi.. Ale juz poruszalismy ten temat z mezem i nam to obojetne, najwazniejsze zeby bylo zdrowe i szczesliwie żebyśmy dotarli do domu bo przy corce wrocilismy do domu po miesiacu..
To musi być mega przykre nie móc od razu zabrać dziecka do domu...

reklama
Witam wieczorowo;)

Alexandrex u mnie dane to Beata lat 29 starania o "piąte" 5 lipca poronilam ; ( pierwszy cykl... Tak jak by.

Bertha nie do konca ... mąż różnie podchodzi bardzo się boi że znowu stracimy dzidziusia. Nie rozmawiamy na ten temat... raz się zabezpiecza z raz nie... Tym razem w tym miesiącu... akurat co 2 dni w dni płodne było bez zabezpieczeni... "głośno " nie potwierdzilismy ze staramy się. .. bardziej zdajemy się na los... ja nie naciskam na Przytulanki w dni płodne... itp

Cześć dziewczyny, cały czas do Was zaglądam :-)
Mocno trzymam kciuki za pozytywne testy, na pewno wszystkim się uda tak jak i mi :-)
Tak długo czekałam na moje maleństwo a tu już 14tc! <3
Badania prenatalne zrobione, wszystko dobrze, doktor nie zlecił nic dodatkowo, kość nosowa obecna, przyzierność 1,8 a dzidziuś ma 6,5 cm :-)
Pozdrawiam Was :-)

Hehe Ola Ty mnie nie strasz bo u mnie tez wyszla blada kreska w 24d ale bladzioch byl heeh i ja mam krotkie cykle hihi.. Ale juz poruszalismy ten temat z mezem i nam to obojetne, najwazniejsze zeby bylo zdrowe i szczesliwie żebyśmy dotarli do domu bo przy corce wrocilismy do domu po miesiacu..
Mój mąż bardzo by chciał bliźnięta ale i nas nie ma szans. Tak jak mówisz Anik najważniejsze, aby maluchy były zdrowe i my mamy dobrze się czuły [emoji5]

ckaihqvkjlfq55ov.png

reklama
Do góry