reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zrobilam test owu i mąż się śmieje że mnie bo siedzę i oglądam w necie testy innych bo nie wiem czy to juz pozytyw czy jeszcze nie. Niby piszą że testowa ma być ciemniejszy lub taką samą jak kontrolna a u mnie trochę jaśniejsze. Zobaczcie...
1474308292037.jpg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474308292037.jpg
    1474308292037.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Zrobilam test owu i mąż się śmieje że mnie bo siedzę i oglądam w necie testy innych bo nie wiem czy to juz pozytyw czy jeszcze nie. Niby piszą że testowa ma być ciemniejszy lub taką samą jak kontrolna a u mnie trochę jaśniejsze. Zobaczcie...
Zobacz załącznik 773809

Dobre pytanie ... doświadczone koleżanki może doradza [emoji6]
Czy to zawsze jest tak ciemne czy ciemniejsze niż kontrolna czy jednak nie zawsze ?
Obym ja też dziś ujrzała ciemniejsza ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze i juz tu czytalas.....zobacz tutaj :
Link do: Ginekolog Chojnice

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dziękuję. Jestem umówiony do Peno. Mam nadzieje ze coś zadziała. Chyba chciałbym aby ktoś zaproponował mi ze zaszyje te dziurę. Wiadomo że wtedy będzie trzeba starania przełożyć ale może udałoby mi się bezpiecznie urodzić przed 40.

Dziękuję. Jestem umówiony do Peno. Mam nadzieje ze coś zadziała. Chyba chciałbym aby ktoś zaproponował mi ze zaszyje te dziurę. Wiadomo że wtedy będzie trzeba starania przełożyć ale może udałoby mi się bezpiecznie urodzić przed 40.
To sie ciesze. Ma dobre opinie wiec i zycze Ci, aby pomogl najlepiej jak umie.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

QUOTE="tanika, post: 14356856, member: 167240"]Bardzo ważne badania-mocno mocno trzymam kciuki za dobre wyniki

Co skłoniło cię do Pappa ?[/QUOTE]
Lekarz z racji wieku dała mi skierowanie, nawet nie pytała czy chcę. Dziękuję za kciuki:)

Hej. Ja odpuszczam starania do czasu konsultacji z jakimś porządnym ginem. Otóż mój pan doktor delikatnie mówiąc mnie olal. Powiedział ze ta dziura jest bez znaczenia. Ze po cesarce blizna zawsze może się rozejsc. A ja na to ze jest różnica może się rozejsc a już jest rozeszła. Nic nie powiedzial. Poprosiłam aby ją dokładnie obejrzał i powiedział dokładnie jaka jest duża itp. Stwierdził że nie widzi takiej potrzeby. Jestem zła. Tyle lat do niego chodzę. .. Dziewczyny znacie jakiegoś świetnego i dokładnego lekarza w woj. Pomorskim lub kujawsko- pomorskim? W tym miesiącu będę pierwszy raz od 3 lat trzymać kciuki aby @ przyszła. Boje się ryzykować nie wiedząc jak duże jest ryzyko. Pozdrawiam, trzymam kciuki i będę was obserwować.

Hej. Ja odpuszczam starania do czasu konsultacji z jakimś porządnym ginem. Otóż mój pan doktor delikatnie mówiąc mnie olal. Powiedział ze ta dziura jest bez znaczenia. Ze po cesarce blizna zawsze może się rozejsc. A ja na to ze jest różnica może się rozejsc a już jest rozeszła. Nic nie powiedzial. Poprosiłam aby ją dokładnie obejrzał i powiedział dokładnie jaka jest duża itp. Stwierdził że nie widzi takiej potrzeby. Jestem zła. Tyle lat do niego chodzę. .. Dziewczyny znacie jakiegoś świetnego i dokładnego lekarza w woj. Pomorskim lub kujawsko- pomorskim? W tym miesiącu będę pierwszy raz od 3 lat trzymać kciuki aby @ przyszła. Boje się ryzykować nie wiedząc jak duże jest ryzyko. Pozdrawiam, trzymam kciuki i będę was obserwować.
W Grudziądzu jest super babka dr Magdalena Czyzo, także polecam

Zobacz załącznik 773809

Wiesz, pik LH mógł byc 3h wczesniej albo 5h pozniej, nigdy nie wiesz. Takze czasem to moze byc juz pozytyw - dowiesz sie jesli np kolejnego dnia bedzie juz jaśniejsza, do tego temp skoczy, śluz sie zmieni. Wszystko trzeba dopasować i wtedy łatwo sie czyta swoj organizm :)

reklama
Do góry