reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja jestem juz po podglądaniu pęcherzyków. Tak jak myślałam - duży urósł do rozm. 30mm, mniejszy - 19-20mm. Trzeciego najmniejszego nie widać.
Jutro rano pregnyl. Endo urosło i jest juz ładne! 1,08cm.
Ten cykl zostawiamy jako naturalny, w następnym IUI.
Skąd jesteś? Masz jakiegoś dobrego gina? Bo ja już nie wiem co robić i gdzie się udać.

Będę trzymać za Ciebie kciukasy !:* Bo jeśli chodzi o mnie, moja nadzieja na naturalness poczęcię słabnie, niestety.... W każdym razie będę czekać na wieści!
A ilu dniowe mass cyke Emsi?
Dopóki nie pomyślałam 'a może czas na drugie' to miałam 29dniowe. No i od tego czasu ostatni 33 a teraz przez infekcje pewnie jeszcze inaczej :/ zatem nie nastawia się na nic ale to jest dopiero mój pierwszy prawdziwy cykl starań wiec nie mam co narzekać.
A jak u Ciebie staranka wyglądają? W jakieś konkretne dni czy na żywioł ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry