reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Muszę w pracy miesiąc wczesniej złożyć pismo że przerywam urlop wychowawczy i po tym miesiącu urlop się kończy a w dniu przyjścia do pracy mogę dostać wypowiedzenie. A z resztą nie wyobrażam sobie że miałabym jeszcze tam pracować. A w grudniu jak się skończy urlop wychowawczy to 1 stycznia rzucam zwolnienie i jak będę w 4miesiacu to już jestem bezpieczna i nie mogą mnie ruszyć. A czy jak jestem na wychowawczym to co z moim urlopem wypoczynkowym? Należy się czy nie?
Jak cały rok kalendarzowy jesteś na wychowawczym to nie. Ale jak choć 1 dzień tego roku byłaś w pracy bądź na zaległym urlopie etc to przysługuje Ci urlop za cały rok, jeśli umowa obejmuje cały rok.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark zwykle test owu i ból owulacyjny są koło 15, 16 dnia cyklu. Teraz też były wszelkie objawy owulacji a temp jednak nie rośnie. Tzn rośnie ale bardzo wolno

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozpuszczalna jak tam u Ciebie ?

p.s. ogarnia któraś tabelkę ? :):):)
Narazie czuje się o dziwo dobrze po za lekkimi mdlosciami. Wizytę mam za półtorej tygodnia i mam nadzieję że zobaczę serduszko.
Obyscie szybko przeszły wszystkie na druga stronę mocy [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh a mi po tym teście negatywnym się tak jakoś smutno zrobiło :( chociaż jak tak czytam po forach to dużo jest przypadków że w dzień @ test nie wykazał ciąży... Jutro z rana powtórzę, a nóż pojawi się druga kreska :)

Jej dziewczynki

Wróciłam właśnie z kina. Polecam nowa Bridget Jones, świetna na rozluźnienie. Ja on rana zdenerwowana bo temperatura znowu nie skoczyła i chyba nie było owu....tylko się wkurzam ta temperaturą. Lepiej gdybym nie wiedziała:-/
Chyba we wtorek pójdę do gina. To będzie 23 dc, myślicie że na tym etapie coś powie czy była owulacja czy już na późno?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE[/QUO
Ślad płynu w zatoce Douglasa i ciałko żółte powinno być widać -

Dziękuję dziewczyny. Pójdę to może czegoś się dowiem

Sylvia spróbuj rano. Może akurat:-)
Rozpuszczalna obyś tak dobrze się czuła do końca. Szybko rosnijcie:-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry