reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Muszę w pracy miesiąc wczesniej złożyć pismo że przerywam urlop wychowawczy i po tym miesiącu urlop się kończy a w dniu przyjścia do pracy mogę dostać wypowiedzenie. A z resztą nie wyobrażam sobie że miałabym jeszcze tam pracować. A w grudniu jak się skończy urlop wychowawczy to 1 stycznia rzucam zwolnienie i jak będę w 4miesiacu to już jestem bezpieczna i nie mogą mnie ruszyć. A czy jak jestem na wychowawczym to co z moim urlopem wypoczynkowym? Należy się czy nie?
Jak cały rok kalendarzowy jesteś na wychowawczym to nie. Ale jak choć 1 dzień tego roku byłaś w pracy bądź na zaległym urlopie etc to przysługuje Ci urlop za cały rok, jeśli umowa obejmuje cały rok.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark zwykle test owu i ból owulacyjny są koło 15, 16 dnia cyklu. Teraz też były wszelkie objawy owulacji a temp jednak nie rośnie. Tzn rośnie ale bardzo wolno

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozpuszczalna jak tam u Ciebie ?

p.s. ogarnia któraś tabelkę ? :):):)
Narazie czuje się o dziwo dobrze po za lekkimi mdlosciami. Wizytę mam za półtorej tygodnia i mam nadzieję że zobaczę serduszko.
Obyscie szybko przeszły wszystkie na druga stronę mocy [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh a mi po tym teście negatywnym się tak jakoś smutno zrobiło :( chociaż jak tak czytam po forach to dużo jest przypadków że w dzień @ test nie wykazał ciąży... Jutro z rana powtórzę, a nóż pojawi się druga kreska :)

Jej dziewczynki

Wróciłam właśnie z kina. Polecam nowa Bridget Jones, świetna na rozluźnienie. Ja on rana zdenerwowana bo temperatura znowu nie skoczyła i chyba nie było owu....tylko się wkurzam ta temperaturą. Lepiej gdybym nie wiedziała:-/
Chyba we wtorek pójdę do gina. To będzie 23 dc, myślicie że na tym etapie coś powie czy była owulacja czy już na późno?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE[/QUO
Ślad płynu w zatoce Douglasa i ciałko żółte powinno być widać -

Dziękuję dziewczyny. Pójdę to może czegoś się dowiem

Sylvia spróbuj rano. Może akurat:-)
Rozpuszczalna obyś tak dobrze się czuła do końca. Szybko rosnijcie:-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry