reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sylviia: ten śluz wciąż daje nadzieję. Daj znać jutro - trzymam gorąco kciuki.
Ja nie mam złudzeń w tym cyklu - akurat gin zlecił mi progesteron i wyszło 12.5 - czyli idealnie faza lutealna.
Brzuch mnie już boli - @ ma przyjść w piątek za tydzień, potem zaczynam na nowo.
Ale się dzieje na forum:) Trzymam kciuki za Was Dziewczyny:) Całuski!

1474088391445.jpg

Aleksandrax każda z nas ma takie dni. Ja mam synka niezłego łobuza i takie zwątpienia tez miewam. Wychowanie dzieci nie jest łatwe.

A to mój dzisiejsz test. Sporo wyraźniejszy od poprzednich. Więcej już nie będę robić.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474088391445.jpg
    1474088391445.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 182
Zobacz załącznik 773418
Aleksandrax każda z nas ma takie dni. Ja mam synka niezłego łobuza i takie zwątpienia tez miewam. Wychowanie dzieci nie jest łatwe.

A to mój dzisiejsz test. Sporo wyraźniejszy od poprzednich. Więcej już nie będę robić.

Ktory Masz już dzień cyklu ? Ja dzisiaj robiłam test o czułości 20 i delikatny cień się pokazał. Dzisiaj 26dc teraz dopiero w poniedziałek zrobię będzie wtedy 14dpo.

Izabela u mnie jest dzis 31 dc 15 dpo i 1 dzień po spodziewanej @. Ten test jest o czułości 25. Pokaż swój dzisiejszy cień. Jest mocniejszy niż wczorajszy? Myślę skoro pojawiają się słabe kreseczki to chyba możemy Ci już gratulowac[emoji5]

Izabela u mnie jest dzis 31 dc 15 dpo i 1 dzień po spodziewanej @. Ten test jest o czułości 25. Pokaż swój dzisiejszy cień. Jest mocniejszy niż wczorajszy? Myślę skoro pojawiają się słabe kreseczki to chyba możemy Ci już gratulowac[emoji5]

Mocniejszy nie jest ,bo wczoraj miałam test o czułości 10 a dzisiaj 20. W poniedziałek powtórzę jeszcze raz.

reklama
Do góry