reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przez te wasze testy też zrobiłam niby o czułości 10 .owu była tydzień temu, do okresu niby 5 dni jeszcze ale test NIC nie pokazał i nie wiem czy już nic z tego czy nie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak też myślałam ale jakoś tak mam przeczucie że idzie @ [emoji21] już ok 3 dzień brzuch mnie boli i coś w nim jakby bulgocze ale tak bezglosnie

Ja czułam się podobnie, a @ nadal się nie pojawiła. Teraz to się zaczęłam stresować tym że to faktycznie może być ciąża i jak ja sobie poradzę bo to pierwsze dziecko :p

Ja czułam się podobnie, a @ nadal się nie pojawiła. Teraz to się zaczęłam stresować tym że to faktycznie może być ciąża i jak ja sobie poradzę bo to pierwsze dziecko :p
Sylvia poradzisz sobie bez problemu zobaczysz. To takie dziwne uczucie że wstajesz po porodzie i nagle uświadamiasz sobie że potrafisz wszystko odruchowo robić przy swoim dziecku. Ja się bałam zawsze malutkich dzieci np. Przebierać żeby nie zrobić krzywdy a przy swoim wywijalam nim we wszystkie strony [emoji6] to jest jak czary, niesamowite jest jak silne mamy instynkty nawet nie masz pojęcia. Zaufaj koleżankom po fachu [emoji4]

Sylvia poradzisz sobie bez problemu zobaczysz. To takie dziwne uczucie że wstajesz po porodzie i nagle uświadamiasz sobie że potrafisz wszystko odruchowo robić przy swoim dziecku. Ja się bałam zawsze malutkich dzieci np. Przebierać żeby nie zrobić krzywdy a przy swoim wywijalam nim we wszystkie strony [emoji6] to jest jak czary, niesamowite jest jak silne mamy instynkty nawet nie masz pojęcia. Zaufaj koleżankom po fachu [emoji4]

Dokladnie:) ja tez umialam wszystko zrobic przy córce. Bylam pewna tego co robie, ze nie zrobię jej krzywdy... Nie martw sie napewno sobie poradzisz. Wszystko do Ciebie przyjdzie jak juz będziesz po:)

Laseczki mialam jakieś plamki krwi moze to zagniezdzenie albo początek okresu. Temp spadla moze wskazywać na zagniezdzenie zobaczę jak jutro to będzie wyglądać . W srodku czysto . Dziś 27 DC.

I to najważniejsze ze się cieszycie. A teściowej naprawde nie rozumiem... A mąż jeszcze nie wie co Ci powiedziała?
Mąż już wie i oczy wytrzeszczył jak mu to powiedziałam. On i tak jest taki że jak mu coś nie pasuje to wali prosto z mostu i nie da sobie w kaszę dmuchać. Powiedziałam że jak wrócę od lekarza z usg to się pierwsza nie odezwę. Jeśli sama się coś zapyta to powiem.

reklama
Do góry