reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przez te wasze testy też zrobiłam niby o czułości 10 .owu była tydzień temu, do okresu niby 5 dni jeszcze ale test NIC nie pokazał i nie wiem czy już nic z tego czy nie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak też myślałam ale jakoś tak mam przeczucie że idzie @ [emoji21] już ok 3 dzień brzuch mnie boli i coś w nim jakby bulgocze ale tak bezglosnie

Ja czułam się podobnie, a @ nadal się nie pojawiła. Teraz to się zaczęłam stresować tym że to faktycznie może być ciąża i jak ja sobie poradzę bo to pierwsze dziecko :p

Ja czułam się podobnie, a @ nadal się nie pojawiła. Teraz to się zaczęłam stresować tym że to faktycznie może być ciąża i jak ja sobie poradzę bo to pierwsze dziecko :p
Sylvia poradzisz sobie bez problemu zobaczysz. To takie dziwne uczucie że wstajesz po porodzie i nagle uświadamiasz sobie że potrafisz wszystko odruchowo robić przy swoim dziecku. Ja się bałam zawsze malutkich dzieci np. Przebierać żeby nie zrobić krzywdy a przy swoim wywijalam nim we wszystkie strony [emoji6] to jest jak czary, niesamowite jest jak silne mamy instynkty nawet nie masz pojęcia. Zaufaj koleżankom po fachu [emoji4]

Sylvia poradzisz sobie bez problemu zobaczysz. To takie dziwne uczucie że wstajesz po porodzie i nagle uświadamiasz sobie że potrafisz wszystko odruchowo robić przy swoim dziecku. Ja się bałam zawsze malutkich dzieci np. Przebierać żeby nie zrobić krzywdy a przy swoim wywijalam nim we wszystkie strony [emoji6] to jest jak czary, niesamowite jest jak silne mamy instynkty nawet nie masz pojęcia. Zaufaj koleżankom po fachu [emoji4]

Dokladnie:) ja tez umialam wszystko zrobic przy córce. Bylam pewna tego co robie, ze nie zrobię jej krzywdy... Nie martw sie napewno sobie poradzisz. Wszystko do Ciebie przyjdzie jak juz będziesz po:)

Laseczki mialam jakieś plamki krwi moze to zagniezdzenie albo początek okresu. Temp spadla moze wskazywać na zagniezdzenie zobaczę jak jutro to będzie wyglądać . W srodku czysto . Dziś 27 DC.

I to najważniejsze ze się cieszycie. A teściowej naprawde nie rozumiem... A mąż jeszcze nie wie co Ci powiedziała?
Mąż już wie i oczy wytrzeszczył jak mu to powiedziałam. On i tak jest taki że jak mu coś nie pasuje to wali prosto z mostu i nie da sobie w kaszę dmuchać. Powiedziałam że jak wrócę od lekarza z usg to się pierwsza nie odezwę. Jeśli sama się coś zapyta to powiem.

reklama
Do góry