reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie, owulka nie mogła być później bo codziennie robiłam testy ;)
No cóż potwierdzone testami masz to czekamy na nieprzyjście wredoty:growl:

Do dupy z testami 6dni miałam dodatnie haha a i dziś też był
-dobre nie a najlepsze że na początku robiłam dwa razy dziennie i raz był ujemny a raz dodatni

reklama
Rozpuszczalna jak tam u Ciebie ?

p.s. ogarnia któraś tabelkę ? :):):)
Miała mi siwa ja przesłać ale nie dostałam nic, w weekend nie dam rady, ale jak w poniedziałek jej nie dostanę to po prostu przepisze.
Ehhh a mi po tym teście negatywnym się tak jakoś smutno zrobiło :( chociaż jak tak czytam po forach to dużo jest przypadków że w dzień @ test nie wykazał ciąży... Jutro z rana powtórzę, a nóż pojawi się druga kreska :)
Ja bym poczekala 2 dni, jak dzisiaj nic zupełnie nie było to jutro ewentualnie i tak mógłby być pewnie zaledwie cień, więc znów będziesz się wlepiac jak sroka w gnat. Ja narobila tych testów nie wiem po co tyle w poprzednim cyklu i każdy bolał jak nic nie było.

U mnie dziś słaby dzień, synek dał mi popalić i zaczęłam się zastanawiać czy dam radę z 2 i czy jestem wystarczająco dobra mama, czasem się czuję taka zmęczona tym siedzeniem w domu już, a bez sensu podejmować teraz zatrudnienie żeby zaraz zajść w ciążę, ehhh wybaczcie musiałam się komuś wyżalić.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark zwykle test owu i ból owulacyjny są koło 15, 16 dnia cyklu. Teraz też były wszelkie objawy owulacji a temp jednak nie rośnie. Tzn rośnie ale bardzo wolno

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie podobnie z temp. ale mam zwykły elektroniczny, nie owulacyjny, więc aż tak mu nie ufam :) U mnie owulacja była na pewno, testy mega pozytywne i ból... Zrób progesteron, będziesz miała pewność czy była :)

Do góry