reklama
Żołna
Fanka BB :)
Ja bym pewnie i siknęła i betę robiłaJa mam takie 29-30 dni...no nic zrobię ta betę zamiast bawić się w testy, bo skoro miałby wyjsc jutro pozytyw z testu to i beta wyjdzie...
W ogóle jak patrzę na te Wasze kreski to mam ochotę sikać na patyk
klaudia16
haha wiem jak to jest ale w Twoim przypadku niestety trzeba jeszcze trochę poczekać na testowanie (najgorszy moment starania )Ja bym pewnie i siknęła i betę robiła
paola121214
Ja też ale 2 -3dni po owulacji. Sprawdźe tylko progesteronem w poniedziałekJa bym pewnie i siknęła i betę robiła
Załóż sobie jak ja że dopiero x +y dni po okresie a potem się zdziw że jakaś wkurzona jesteś Sutki bolą, więc pms na pełnej, ogórki konserwowe są najlepsze, ryba z puszki w pomidorach to w ogóle rarytas a no i ulubiona kawa jest fe a ostre jest fuj i jak już prawie zwrócisz kawę to uznaj „dobra siknę” i łap te nieliczne krople wróżę sukcesJa bym pewnie i siknęła i betę robiła
MamaR
Powiedzcie mi czy jak wczoraj progesteron był <0.1 to raczej nie było owulacji wczoraj ani we wtorek ? Bo od poniedziałku do środy rana był śluz płodny a dziś już kremowy. A progesteron zaczyna wzrastać już przed owulacją ? Chyba nic z tego cyklu nie będzie
Załączniki
olka11135
Powiedzcie mi czy jak wczoraj progesteron był <0.1 to raczej nie było owulacji wczoraj ani we wtorek ? Bo od poniedziałku do środy rana był śluz płodny a dziś już kremowy. A progesteron zaczyna wzrastać już przed owulacją ? Chyba nic z tego cyklu nie będzie
Hmm a jakie masz normy na wyniku?
Bo mi się coś kojarzy, że przy owulacji jest jednak powyżej 1 ng więc raczej bym obstawiała, że taki wynik jest przed. Natomiast chyba ciężko powiedzieć czy 1 dzień czy tydzień. To raczej musiałabyś na USG iść
klaudia16
Powiedzcie mi czy któraś z was miała takie uczucie jak ja , cały czas mam wrażenie że dostałam okres ( tak jakby cały czas mi tam jest mokro ) a na matkach nie ma zbyt wiele . Bo to że podbolewa mnie momentami brzuch to rozumiem że raczej normalne ?
reklama
Nicky95
Ja tak miałam w pierwszej ciąży co chwilę latałam do toalety bo myślałam że okres przyszedł a tam nicPowiedzcie mi czy któraś z was miała takie uczucie jak ja , cały czas mam wrażenie że dostałam okres ( tak jakby cały czas mi tam jest mokro ) a na matkach nie ma zbyt wiele . Bo to że podbolewa mnie momentami brzuch to rozumiem że raczej normalne ?