reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

43 Dc???????? To ilu dniowe masz cykle???

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Katka 12. Moje cykle nie mają regularności od zawsze. Raz jest 36dni kolejny 46 a kiedyś jeszcze przed pierwszą ciążą to i do 70 dni dochodziły. Jedynie jak brałam tabletki anty to miałam cykle 29dni. W pierwszą ciążę zaszłam bez problemu w pierwszym cyklu i już 40 dnia wyszedł mi test. Ale myślę że drugi raz taka szczęściarą nie będę dlatego się nie nastwiam. Ale nie stresuje się. Byle bym do grudnia zaskoczyła bo trochę się wtedy skomplikuja sprawy

reklama
A u mnie jutro test. Ale nie nastwiam się... Temp dziś spadła do 36.9 a przez kilka dni była po 37 a nawet 37.3. a jestem trochę przeziębiona więc może stąd temperatura wyższa. Tylko zastanawia mnie śluz, bo mam go sporo i jest taki lekko kremowy i ciągnący a raczej przed @ zawsze susza była... Jutro 43dc więc zobaczymy. Zrobię test a jak nie wyjdzie to znów z tydzień poczekam i się zobaczy. Ktoś jeszcze jutro testuje?

Kremowy śluz - ja tu stawiam na ciążę :-)

A ja się dziś czuję jak z krzyża zdjęta :/
Niedobrze mi, boli mnie głowa i podbrzusze :/ nie mogę nosić stanika tak mnie cycki bolą i najchętniej to bym spać poszła...
Czyli @ się zbliża... Jeszcze 2 dni

Lux tak jak pisałam... są dni lepsze i gorsze... czasamia zdarza się tak ze płacze jak tylko nikt nie widzi... ; ( nie chce zapeszac ale mąż się chyba powoli przełamuje... bo ostatnie dni były bez zabezpieczenia ;) więc trzymajcie za mnie kciuki i módlcie się razem ze mm żeby wszystko było ok. ...
Możesz liczyć na modlitwę z mojej strony! Wszystko będzie cacy [emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabi mozesz na nas liczyć ;))
Dzol wedlug norm mojego labo. To tez1 trymestr;) wg moich widelem lutealna do 27.
Bylas na becie?;)

Ja dzisiaj 12dc, ostatnio cykl bezowulacyjny, ciekawa jak tym razem, ale na monitoring nie idę, co ma byc to bedzie ;)

Do góry