reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hihihihi - no też tak myślę, że padły:) W gruncie rzeczy to my tak celujemy, ale liczy się tylko to by było zdrowe:) I nie wiem czemu, ale wiem, że będzie trzeci chłopczyk:) (Jak już się uda).

Ja też mam przeczucie że będę miała drugiego chłopaka :) Póki co to czekam na owu. Dzisiaj mam 8 dzień cyklu. :)

reklama
No to musi być rzeczywiście dobry snajper jak jeszcze celujecie w płeć [emoji6] nam idzie ciężej więc celuje w obojętnie jaką płeć [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No - On się tak zachwala;) My dopiero zaczynamy, więc nie wiadomo jak będzie nam szło - ostatnim razem to nam zajęło 3-4 cykle. Teraz niby mamy mniejsze szanse (bo wiek), ale ja w to w ogóle nie wierzę - jestem niepoprawną optymistką:) A co do płci - mam dwóch Synków i jakby był trzeci to oszaleję z miłości i radości. Oby tylko się udało. Przepis na dziewczynkę wyczytałam na różnych forach, więc spróbowaliśmy - ale to był chyba falstart i wszystkie plemniki padły - jak słusznie zauważyła Lui;)

Trzymam za Ciebie kciuki Kochana:)

Witam się,

Mikaduchna - trzymam za Ciebie kciukasy. Ja też produkuję trzeciego potomka (w domu dwóch chłopaków). To mój 3cykl.
tanika, Emsi -witam nowe staraczki.

Przyłączam się do testowania w tym tygodniu. Dziś 24dc, przy 27-28 dniowych cyklach (choć ostatni 26 dniowy).
Dziś odbieram wyniki hormonów. Zrobiłam badanka, bo coś druga faza cyklu się zmienia i ginka mi zleciła.
Objawów nie mam żadnych, może poza bolącymi piersiami (ale na @ też bolą), więc się nie wkręcam.

Trzymam kciuki Lui:) Chłopcy są świetni - między moimi są dwa lata różnicy (pierwszy 7 lat - drugi 5 lat) - są swoimi najlepszymi przyjaciółmi i żyć bez siebie nie mogą.

Ja też chciałam żeby między moimi dziećmi były 2 lata różnicy, ale po cesarce musiałam trochę zaczekać z ciążą, potem się nie udawało, a w końcu jak po 7 miesiącach zobaczyłam dwie kreski to straciłam ciążę w 8 tygodniu..

Ja też miałam dwie cesarki - pierwsza, bo nie udało mi się urodzić naturalnie i po 19 godzinach lekarze zdecydowali cc, a drugą już miałam na życzenie. Po dwóch latach od urodzenia drugiego synka, znowu byłam w ciąży, ale skończyła się ona w 6 tyg. Było mi bardzo przykro, bo ja nie byłam chyba wtedy gotowa na trzecie dziecko i jak zobaczyłam pozytywny test, to dosłownie spanikowałam i kilka dni później ciąża obumarła.. To tak jakby mnie p.Bóg pokarał za ten brak radości i wdzięczności.. Potem oczywiście żałowałam bardzo. Ale może faktycznie organizm nie był jeszcze gotowy - nie wiem.. Teraz czuję, że jest inaczej i że organizm też jest silny i przygotowany.
Myślę Lui, że teraz wszystko będzie dobrze i nam się uda. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam i możemy się wspierać. Trzymam za Ciebie kciuki :)

Witam się,

Mikaduchna - trzymam za Ciebie kciukasy. Ja też produkuję trzeciego potomka (w domu dwóch chłopaków). To mój 3cykl.
tanika, Emsi -witam nowe staraczki.

Przyłączam się do testowania w tym tygodniu. Dziś 24dc, przy 27-28 dniowych cyklach (choć ostatni 26 dniowy).
Dziś odbieram wyniki hormonów. Zrobiłam badanka, bo coś druga faza cyklu się zmienia i ginka mi zleciła.
Objawów nie mam żadnych, może poza bolącymi piersiami (ale na @ też bolą), więc się nie wkręcam.

Dziękuję serdecznie i też trzymam kciuki - daj koniecznie znać czy się udało:)
Właśnie w tym sęk, że te objawy typowe jak na @ niewiele się różnią od ciążowych. U mnie jedynym pewnym objawem - była zmiana koloru (tam;) - istna kobieta -kameleon ze mnie:) ) i dużo białego śluzu.
Buziole:)

Mi też ciąża obumarła i to zaraz po wizycie na której słyszałam pięknie bijące serduszko. Niestety u mnie to jest jeszcze wszystko świeże i nadal boli. 2 miesiące temu miałam zabieg łyżeczkowania.. Na szczęście już dostałam okres i zielone światło od lekarza. Mam nadzieję, że zajdę w ciążę i będę mogła się nią w pełni cieszyć. Nigdy nie sądziłam, że mając już jedno zdrowe dziecko spotka mnie coś takiego..
Musimy wierzyć w to, że będzie dobrze.

reklama
Do góry