Hihihihi - no też tak myślę, że padłyW gruncie rzeczy to my tak celujemy, ale liczy się tylko to by było zdrowe
I nie wiem czemu, ale wiem, że będzie trzeci chłopczyk
(Jak już się uda).
Ja też mam przeczucie że będę miała drugiego chłopaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihihihi - no też tak myślę, że padłyW gruncie rzeczy to my tak celujemy, ale liczy się tylko to by było zdrowe
I nie wiem czemu, ale wiem, że będzie trzeci chłopczyk
(Jak już się uda).
No to musi być rzeczywiście dobry snajper jak jeszcze celujecie w płeć [emoji6] nam idzie ciężej więc celuje w obojętnie jaką płeć [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam przeczucie że będę miała drugiego chłopakaPóki co to czekam na owu. Dzisiaj mam 8 dzień cyklu.
![]()
Trzymam kciuki LuiChłopcy są świetni - między moimi są dwa lata różnicy (pierwszy 7 lat - drugi 5 lat) - są swoimi najlepszymi przyjaciółmi i żyć bez siebie nie mogą.
Witam się,
Mikaduchna - trzymam za Ciebie kciukasy. Ja też produkuję trzeciego potomka (w domu dwóch chłopaków). To mój 3cykl.
tanika, Emsi -witam nowe staraczki.
Przyłączam się do testowania w tym tygodniu. Dziś 24dc, przy 27-28 dniowych cyklach (choć ostatni 26 dniowy).
Dziś odbieram wyniki hormonów. Zrobiłam badanka, bo coś druga faza cyklu się zmienia i ginka mi zleciła.
Objawów nie mam żadnych, może poza bolącymi piersiami (ale na @ też bolą), więc się nie wkręcam.
Ja testuje w środę. Może będzie prezent na urodzinyRozpuszczalna -piękne krechy!!!gratulacje!!
No laski która na dniach testuje??