reklama
Mikaduchna
Fanka BB :)
Staram się Dzisiaj 18dc. Owu normalnie mam jak w zegarku w 14 dc. Cykle 28 dni - może ze dwa razy w życiu mi się spóźniły. W tym cyklu poprzytulaliśmy się w 9 dc oraz wczoraj w 17 dc. Ale w 14 dc nie zadziało się nic. Zero objawów owu. Ani śluzu, ani kłucia - cisza na morzu. I nie wiem co o tym myśleć - czyżby się trafił cykl bez owu? W moim wieku to się chyba już zdarza - choć nie pamiętam, aby tak było kiedyś. Teraz mi coś tak jeździ w brzuchu - boli trochę, ale bez przesady, nie wierzę, że to może być objaw czegokolwiek, bo to za szybko. Poza tym ja mam też takie bóle brzucha i piersi na 1,5 tygodnia przed @. Potem kilka dni przed @ mi się wycisza to tak jeden dzień przed @ ćmi mnie normalnie brzuch i pojawia się zmora. Dla mnie podstawowym objawem w poprzednich dwóch ciążach był biały śluz (dużo) - właściwie taki budyń, i zaciemnienie tamtych miejsc - dosłownie byłam w kolorze śliwki I zawsze się sprawdzało. Teraz mam jeszcze 11 dni do @ - ale nadziei sobie nie robię.Witaj
Jesteś w trakcie staranek już czy czekasz na owulkę?
Katka12
Dobrze rozumiem że przytulanko miałaś TYLKO 9 i 17 dc? Wiem że dobry strzał wystarczy 1 ale ja bym raczej proponowała przynajmniej co 2 dzień od 9 do 17 dcStaram się Dzisiaj 18dc. Owu normalnie mam jak w zegarku w 14 dc. Cykle 28 dni - może ze dwa razy w życiu mi się spóźniły. W tym cyklu poprzytulaliśmy się w 9 dc oraz wczoraj w 17 dc. Ale w 14 dc nie zadziało się nic. Zero objawów owu. Ani śluzu, ani kłucia - cisza na morzu. I nie wiem co o tym myśleć - czyżby się trafił cykl bez owu? W moim wieku to się chyba już zdarza - choć nie pamiętam, aby tak było kiedyś. Teraz mi coś tak jeździ w brzuchu - boli trochę, ale bez przesady, nie wierzę, że to może być objaw czegokolwiek, bo to za szybko. Poza tym ja mam też takie bóle brzucha i piersi na 1,5 tygodnia przed @. Potem kilka dni przed @ mi się wycisza to tak jeden dzień przed @ ćmi mnie normalnie brzuch i pojawia się zmora. Dla mnie podstawowym objawem w poprzednich dwóch ciążach był biały śluz (dużo) - właściwie taki budyń, i zaciemnienie tamtych miejsc - dosłownie byłam w kolorze śliwki I zawsze się sprawdzało. Teraz mam jeszcze 11 dni do @ - ale nadziei sobie nie robię.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mikaduchna
Dobrze rozumiem że przytulanko miałaś TYLKO 9 i 17 dc? Wiem że dobry strzał wystarczy 1 ale ja bym raczej proponowała przynajmniej co 2 dzień od 9 do 17 dc
No właśnie dobrze zrozumiałaś Mój M. to niby niezły snajper,ale chyba zrobiliśmy za długą przerwę. To teraz do końca miesiąca - dla przyjemności, a w następnym cyklu spróbuję tak jak radzisz.
A omijałam 15,14,16 dc - bo myśmy celowali w dziewczynkę
Katka12
No to musi być rzeczywiście dobry snajper jak jeszcze celujecie w płeć [emoji6] nam idzie ciężej więc celuje w obojętnie jaką płeć [emoji6]No właśnie dobrze zrozumiałaś Mój M. to niby niezły snajper,ale chyba zrobiliśmy za długą przerwę. To teraz do końca miesiąca - dla przyjemności, a w następnym cyklu spróbuję tak jak radzisz.
A omijałam 15,14,16 dc - bo myśmy celowali w dziewczynkę
Mikaduchna
Ale od 9 dnia cyklu do owu to już chyba te plemniki padły Musicie coś koło 11 dnia cyklu celować może? Większe szanse że plemniki przeżyją.
Hihihihi - no też tak myślę, że padły W gruncie rzeczy to my tak celujemy, ale liczy się tylko to by było zdrowe I nie wiem czemu, ale wiem, że będzie trzeci chłopczyk (Jak już się uda).
reklama
salatkaOwocowa
Dziekuje dziewczyny plemienia sa juz malutkie. Krwi na szczęście nie widze juz od kilku dni. A tak poza tym to mdlosci mnie wykańczają no i nie mam sily na nic... I boli okropnie żołądek.
Rozpuszczalna a Ty masz jakies objawy co by wskazywaly na ciaze? jeszcze raz gratuluje
Rozpuszczalna a Ty masz jakies objawy co by wskazywaly na ciaze? jeszcze raz gratuluje