Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze tylko tydzień -Najwcześniej 19.09 bo aplikacja wyliczyła mi cykl 29 dniowy. Cykle bywaja 28-30 dni. Dzis 22 DC.
Czekamy z niecierpliwością razem z TobąStaranka były 7,8,9,11,12,14,16,18.
@ powinna być jutro. Oby nie przyszla
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A owu kiedy?Staranka były 7,8,9,11,12,14,16,18.
@ powinna być jutro. Oby nie przyszla
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 772542 dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jutro jeszcze powtórzę. Ten 37.2
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w
To mnie pocieszylas. Z wizytą u lekarza nie będę się spieszyć bo chciałabym zobaczyć serduszko. Termin wychodzi na 23.05.test to mechaniczne urządzenie, jak jest składnik to jest odczyt. U Ciebie Rozpuszczalna jest składnik czyli
gonadotropina kosmówkowa więc jest odczyt. To ze słaby pasek bo ciąża wczesna musi sie wszytko rozbujać teraz zacznij spokojne życie, bez stresów porób badania idz do lekarza , dużo odpoczywaj.
I policz na kiedy Ci termin wypada bo coś mi sie zdaje ze na II polowe maja
Mi też pierwsze testy wychodziły takie delikatne bo tez nie mogłam wytrzymać, a za dzien czy 2 porządne grube ciemne krechy