reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć Dziewczyny:)
Jestem tu nowa, ale bardzo bym chciała dołączyć - potrzebuję powiewu optymizmu:) Właśnie się staram o 3 Maleństwo - bo ja już ze starszych Mam - takich 40;) ale duchem młoda:) Przyjmiecie mnie?
Rozpuszczalna - gratulacje!! Wyraźnie widać dwie kreseczki:)
Buziole dla wszystkich starających:)
Witaj.

kupił mi mąż tych testów owulacyjnych i zostało mi raptem chyba 3. Dziś rano zrobiłam kolejny i ta kreska jest już coś mocniejsza wyraźniejsza dziś mam 12 dc
Wczoraj oczytałam się o szwie na szyjce macicy czytałam opracowanie ze 58% ciąż ze szwem kończy się i tak wcześniejszym porodem a nie cale 50 % tych bez szwu tez kończy się wcześniejszym porodem. Wiec nie wiem czy jest ses być szytym tym bardziej że ta profesor pisała ze są powikłania i przy szwie czyściejsze sa infekcje niż jak nie ma szwu i na dodatek zdążają sie poronienia po zabiegowe .

a tak w ogóle sprawdzałam płeć wg chińskiego kalendarza w pierwszej i drugiej ciąży mieli być i byli chłopcy, zerknęłam ostatnio na ten wrzesień i jeśli by sie jakimś cudem udało to wychodzi na to ze była by dziewczynka

kupił mi mąż tych testów owulacyjnych i zostało mi raptem chyba 3. Dziś rano zrobiłam kolejny i ta kreska jest już coś mocniejsza wyraźniejsza dziś mam 12 dc
Wczoraj oczytałam się o szwie na szyjce macicy czytałam opracowanie ze 58% ciąż ze szwem kończy się i tak wcześniejszym porodem a nie cale 50 % tych bez szwu tez kończy się wcześniejszym porodem. Wiec nie wiem czy jest ses być szytym tym bardziej że ta profesor pisała ze są powikłania i przy szwie czyściejsze sa infekcje niż jak nie ma szwu i na dodatek zdążają sie poronienia po zabiegowe .

a tak w ogóle sprawdzałam płeć wg chińskiego kalendarza w pierwszej i drugiej ciąży mieli być i byli chłopcy, zerknęłam ostatnio na ten wrzesień i jeśli by sie jakimś cudem udało to wychodzi na to ze była by dziewczynka
Nigdy nie słyszałam o tym kalendarzu. Tak dla zabawy też sprawdziłam i wyszło że dziewczynka gdyby się udało w tym cyklu, mój mąż oszalałby ze szczęścia [emoji2]pozostaje czekać

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozpuszczalna krecha jak ta lala !!!
Który to dc ? Ile do terminu @? Nie martw sie nie zniknie:)
Chociaz mi takiego psikusa zrobiła.... Rano taka jak u Ciebie a na drugi dzien inny test popo i negatyw Myślałam ze zawału dostanę od razu na betę pojechałam i była juz 71 :)

Do góry