reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oby gorzej jak to objawy ciąży urojonej haha ostatnio czytałam artykuł o kobietach które bardzo chcą dzieci i mają wszystkie objawy łącznie z brakiem @

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy mi się właśnie, przez moje urojenia, cykl nie rozregulowal hehe. Ostatnio mi się spóźnila @ kilka dni [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wróciłam z wakacji. Bylo ekstra ale najlepiej zawsze jest w domu i w swoim łóżku . Seksik byl w 13, 15,17,19 i w 20 dc. Akuray dni płodne prYpadly na urlopie jezeli nic mi sie nie przesunelo . Ale raczej nie. Bardzo liczę ze będzie bobo z uropu :)
Kotek moja przyjaciółka właśnie po dobrych kilku miesiącach starań zaskoczyła w urlopik....nie ma to jak relax psychiczny [emoji6] życzę aby ten urlop był dla Was owocny ... trzymam kciuki

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

1473660538089.jpg
dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jutro jeszcze powtórzę. Ten 37.2

Załączniki

• 1473660538089.jpg
    1473660538089.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 273
Zobacz załącznik 772542 dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jutro jeszcze powtórzę. Ten 37.2

A aaa a ja tam widzę 2 krechy!!! No gratuluję!!!!! U mnie 21 dc, owu była 18dc więc do testowania kupa czasu ale dzisiaj mnie brzuch rano trochę bolał...może stres wychodzi bo egzaminy miałam. Mam gorszy problem, kochałam się z mężem codziennie przez ponad tydzień aż do 18dc włącznie a przez ostatnie 3 dni on nie jest w stanie w ogóle dojść [emoji21] nie wiem czy to moja wina czy jego czy jest po prostu przemęczony. Do tej pory nigdy nie kochalismy się dzień w dzień. Czy waszym też się to zdarza?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny:)
Jestem tu nowa, ale bardzo bym chciała dołączyć - potrzebuję powiewu optymizmu:) Właśnie się staram o 3 Maleństwo - bo ja już ze starszych Mam - takich 40;) ale duchem młoda:) Przyjmiecie mnie?
Rozpuszczalna - gratulacje!! Wyraźnie widać dwie kreseczki:)
Buziole dla wszystkich starających:)

Cześć Dziewczyny:)
Jestem tu nowa, ale bardzo bym chciała dołączyć - potrzebuję powiewu optymizmu:) Właśnie się staram o 3 Maleństwo - bo ja już ze starszych Mam - takich 40;) ale duchem młoda:) Przyjmiecie mnie?
Rozpuszczalna - gratulacje!! Wyraźnie widać dwie kreseczki:)
Buziole dla wszystkich starających:)
Witamy i zapraszamy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry