reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie boli podbrzusze tak jakbym zaraz miała okres dostać i zauważyłam na papierze brązowy sluz... Myślicie że to @ ?
U mnie w tym cyklu brązowy śluz oznaczał @ a też nigdy wcześniej tak nie miałam, ale i Ciebie może być inaczej.

Na środę umowilam się do gin sprawdzić czy wszystko tam w środku ok, że ten cykl taki dziwny był.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tanika ty testujesz ?

u mnie dalej dziś na teście kreska wyimaginowana, mąż twierdzi ze nic nie widzi i w sumie mi tez sie chyba zdaje, śluzu nie ma wiec pewnie nici z września. A po tym sexie to mnie tylko brzuch bolał i tyle mam z tego.

Witaam się po urlopie ! :)
Tydzień to jednak za mało... :)
Ja tak jak myślałam, w dzień wyjazdu, w 43dc dostałam @, myślałam, że umrę w tym samolocie... na szczęście tabletki przeciwbólowe pomogły :)
Patrząc na ten cykl to nie wiem jak długi będę miała ten, ale powiedzmy, że data kolejnej @ to 29.09 ;)
Kulka super brzusio, zazdroszczę :D

Tanika ty testujesz ?

u mnie dalej dziś na teście kreska wyimaginowana, mąż twierdzi ze nic nie widzi i w sumie mi tez sie chyba zdaje, śluzu nie ma wiec pewnie nici z września. A po tym sexie to mnie tylko brzuch bolał i tyle mam z tego.

Hej hajmal ja testuję 24-25września
wogóle po pierwszym razie stwierdzam że testy owulacyjne są do dupy! Był ujemny już a zrobiłam o 18 i był znów dodatni!! rezygnuję z dalszego ich używania ,
a wogóle źle się czuję okropny ten cykl mam zero śluzu objawów owulki szukać w lesie, a do tego napierniczają mnie sutki od 4dni
zeszłym cyklu przed samą@ sex był ale test ujemny @była taka jak zawsze więc nie ciąża

Ja się dziś fatalnie czuje mdli mi, boli mnie głowa i w ogóle mam takie uczucie pewności. @ za dwa dni ciekawe czy to moja autosugestia czy może objawy? No i ta temperatura 37,3. Trzymam kciuki za wszystkie traktujące

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam z wakacji. Bylo ekstra ale najlepiej zawsze jest w domu i w swoim łóżku . Seksik byl w 13, 15,17,19 i w 20 dc. Akuray dni płodne prYpadly na urlopie jezeli nic mi sie nie przesunelo . Ale raczej nie. Bardzo liczę ze będzie bobo z uropu :)

Ja się dziś fatalnie czuje mdli mi, boli mnie głowa i w ogóle mam takie uczucie pewności. @ za dwa dni ciekawe czy to moja autosugestia czy może objawy? No i ta temperatura 37,3. Trzymam kciuki za wszystkie traktujące

trzymam mocno kciuki:happy:
u mnie co miesiąc tak jest objawy@jak na ciążę dlatego nie sugerowałam się nimi robiłam teścior albo betę

reklama
trzymam mocno kciuki:happy:
u mnie co miesiąc tak jest objawy@jak na ciążę dlatego nie sugerowałam się nimi robiłam teścior albo betę
Właśnie mnie normalnie przed @ bolą piersi i jakiś dzień wcześniej boli mnie podbrzusze a teraz nic. Choć się nie zdziwię jak się okaże że to tylko mój organizm płata mi figle

Do góry