reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie boli podbrzusze tak jakbym zaraz miała okres dostać i zauważyłam na papierze brązowy sluz... Myślicie że to @ ?
U mnie w tym cyklu brązowy śluz oznaczał @ a też nigdy wcześniej tak nie miałam, ale i Ciebie może być inaczej.

Na środę umowilam się do gin sprawdzić czy wszystko tam w środku ok, że ten cykl taki dziwny był.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tanika ty testujesz ?

u mnie dalej dziś na teście kreska wyimaginowana, mąż twierdzi ze nic nie widzi i w sumie mi tez sie chyba zdaje, śluzu nie ma wiec pewnie nici z września. A po tym sexie to mnie tylko brzuch bolał i tyle mam z tego.

Witaam się po urlopie ! :)
Tydzień to jednak za mało... :)
Ja tak jak myślałam, w dzień wyjazdu, w 43dc dostałam @, myślałam, że umrę w tym samolocie... na szczęście tabletki przeciwbólowe pomogły :)
Patrząc na ten cykl to nie wiem jak długi będę miała ten, ale powiedzmy, że data kolejnej @ to 29.09 ;)
Kulka super brzusio, zazdroszczę :D

Tanika ty testujesz ?

u mnie dalej dziś na teście kreska wyimaginowana, mąż twierdzi ze nic nie widzi i w sumie mi tez sie chyba zdaje, śluzu nie ma wiec pewnie nici z września. A po tym sexie to mnie tylko brzuch bolał i tyle mam z tego.

Hej hajmal ja testuję 24-25września
wogóle po pierwszym razie stwierdzam że testy owulacyjne są do dupy! Był ujemny już a zrobiłam o 18 i był znów dodatni!! rezygnuję z dalszego ich używania ,
a wogóle źle się czuję okropny ten cykl mam zero śluzu objawów owulki szukać w lesie, a do tego napierniczają mnie sutki od 4dni
zeszłym cyklu przed samą@ sex był ale test ujemny @była taka jak zawsze więc nie ciąża

Ja się dziś fatalnie czuje mdli mi, boli mnie głowa i w ogóle mam takie uczucie pewności. @ za dwa dni ciekawe czy to moja autosugestia czy może objawy? No i ta temperatura 37,3. Trzymam kciuki za wszystkie traktujące

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam z wakacji. Bylo ekstra ale najlepiej zawsze jest w domu i w swoim łóżku . Seksik byl w 13, 15,17,19 i w 20 dc. Akuray dni płodne prYpadly na urlopie jezeli nic mi sie nie przesunelo . Ale raczej nie. Bardzo liczę ze będzie bobo z uropu :)

Ja się dziś fatalnie czuje mdli mi, boli mnie głowa i w ogóle mam takie uczucie pewności. @ za dwa dni ciekawe czy to moja autosugestia czy może objawy? No i ta temperatura 37,3. Trzymam kciuki za wszystkie traktujące

trzymam mocno kciuki:happy:
u mnie co miesiąc tak jest objawy@jak na ciążę dlatego nie sugerowałam się nimi robiłam teścior albo betę

reklama
trzymam mocno kciuki:happy:
u mnie co miesiąc tak jest objawy@jak na ciążę dlatego nie sugerowałam się nimi robiłam teścior albo betę
Właśnie mnie normalnie przed @ bolą piersi i jakiś dzień wcześniej boli mnie podbrzusze a teraz nic. Choć się nie zdziwię jak się okaże że to tylko mój organizm płata mi figle

Do góry