reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Właśnie mnie normalnie przed @ bolą piersi i jakiś dzień wcześniej boli mnie podbrzusze a teraz nic. Choć się nie zdziwię jak się okaże że to tylko mój organizm płata mi figle

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zatem oby we wtorek teścik pokazał 2 piękne kreseczki [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zatem oby we wtorek teścik pokazał 2 piękne kreseczki [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby gorzej jak to objawy ciąży urojonej haha ostatnio czytałam artykuł o kobietach które bardzo chcą dzieci i mają wszystkie objawy łącznie z brakiem @

Wróciłam z wakacji. Bylo ekstra ale najlepiej zawsze jest w domu i w swoim łóżku . Seksik byl w 13, 15,17,19 i w 20 dc. Akuray dni płodne prYpadly na urlopie jezeli nic mi sie nie przesunelo . Ale raczej nie. Bardzo liczę ze będzie bobo z uropu :)

Hej. A ktory masz dc?

U mnie staranka byly w 10,12,14,15,16 i 17 dc. Teraz mam 23dc. Za 7 dni testuje, no chyba ze @ mnie wyprzedzi ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek nooo być może:-) na urlopie byliście wypoczęci i zrelaksowani to w takich warunkach łatwiej o bejbika :-D

W ogóle mam takie przeczucie ze w tym cyklu padnie rekord zafasolkowanych :-D zobaczycie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Już chyba jest 7 czyli tyle co w kwietniu

Kotek nooo być może:-) na urlopie byliście wypoczęci i zrelaksowani to w takich warunkach łatwiej o bejbika :-D

W ogóle mam takie przeczucie ze w tym cyklu padnie rekord zafasolkowanych :-D zobaczycie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Duzo chodziliśmy pi górach i zwiedzaliśmy wiec wieczorem byliśmy zmęczeni ale i tak działaliśmy wiec nie wiem czy takie intensywne wakacje są dobre na staranie się .

reklama
Do góry