Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się to nigdy nie zdarzyło, brązowe plamienia miałam tylko po @Ja plamię tydzień przed okresem ale można by podciągnąć to pod implantację.
No to może implantacja pozostało czekać do terminu i powtórzyć test. Trzymam kciuki!Mi się to nigdy nie zdążyło, brązowe plamienia miałam tylko po @
A po jutrze powtórz ciążowyAle implantacja 8dp?? Nie za późno?
Jak wrócę do domu to z ciekawości powtórzę test owulacyjny, czy znów wyjdą dwie kreski
Z ciazowym poczekam do 15stego bo zbankrutuje a owulacyjnych mam jeszcze ze 40 sztuk ;PA po jutrze powtórz ciążowy
Od 6-12 dniAle implantacja 8dp?? Nie za późno?
Jak wrócę do domu to z ciekawości powtórzę test owulacyjny, czy znów wyjdą dwie kreski
Anik gratki jeszcze raz [emoji1] aż miło popatrzeć ...Ja owu mialam 9-10 dzien cyklu.. Czyli 23-24 sierpien. Dzis rano poprawialam test. To samo dwie kreski bardziej wyrazne